In deze video neemt de Amerikaan Mark Murphy van Travel Pulse je mee op verkenning door de straten van Bangkok.

Bangkok is het kloppend hart van Thailand. Deze enorme hoofdstad is het culturele, educatieve, politieke en economische centrum van Thailand. Door de vele activiteiten, de honderden winkeltjes en kraampjes heb je in Bangkok het gevoel continu op een soort braderie te lopen.

Mark geeft in de video een aantal tips aan toeristen. Zo laat hij zien dat je in Bangkok een enorme bos met rozen kunt kopen voor minder dan twee dollar. Verder zie je de belangrijkste toeristische hotspots waaronder Chinatown, de Grand Palace en Khao San Road. Natuurlijk laat hij je weten dat je de lekkernijen op straat moet uitproberen en dat ben ik volledig met hem eens, want Bangkok moet je zien, ruiken en proeven.

[youtube]http://youtu.be/3s2kGRG74t4[/youtube]


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

3 reacties op “Ontdek de bruisende stad Bangkok (video)”

  1. Roel zegt op

    Blijf het leuk vinden dit soort filmpjes ondanks dat ik er al genoeg gezien heb. Kan niet wachten om mij er voorgoed te vestigen.

  2. Theo Louman zegt op

    Verveelt nooit dit soort filmpjes. Ben er eind februari weer. Kan nauwelijks wachten.

  3. Peter@ zegt op

    Sneu voor al die verkopers die niks vangen voor hun gegeven voedsel.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website