Bangkok ervaringen – video

Door Redactie
Geplaatst in Thailand video's
Tags: , ,
22 november 2012

Bangkok, de bruisende hoofdstad van Thailand kent veel bezienswaardigheden. In deze video krijg je een aardige indruk van deze miljoenenstad en welke tripjes de moeite waard zijn.

Zo kan je een dagje Bangkok beginnen met de een verkenning vanuit de lucht. Met de Skytrain zweef je comfortabel boven de stad zonder last te hebben van verkeersopstoppingen.

Stap ergens uit en begeef je tussen de Bangkokianen, ervaar de energie van deze stad. Natuurlijk bezoek je ook de belangrijkste toeristische attractie, de Grand Palace.

Bij een dagje Bangkok hoort zeker een boottocht op de indrukwekkende Chao Phraya-rivier. Ga daarna wat pepers proeven op de chili markt, als je durft natuurlijk!

Ervaar het beste van Bangkok en geniet van deze exotische metropool!

[youtube]http://youtu.be/GXXwtyXlGSs?t=4s[/youtube]

2 reacties op “Bangkok ervaringen – video”

 1. Robert zegt op

  Bangkok roeleert bigtime! Ik kan er geen genoeg van krijgen.Er is zoveel te ontdekken en de bedrijvigheid is iets wat je nergens anders tegenkomt.Ook niet in andere Aziatische steden.
  Ik kom er nu al ruim 25 jaar en elke keer geniet ik weer met volle teugen.Op weg naar huis ben ik het volgende bezoek alweer aan het plannen 🙂

 2. martin zegt op

  goede morgen
  ik ben elke keer weer blij als ik de nieuwtjes lees en bekijk ik kom al jaren lang in thailand
  en heb daar ook een huis (in phon province khon kean) maar sta er van versteld hoe jullie
  alles zo duidelijk op de wepside krijgen en maken
  kompliment hier voor
  groetjes martin peijer


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website