Azië 2014 (video)

Door Redactie
Geplaatst in Thailand video's
Tags:
28 juli 2014

Sommige video’s geven een goede indruk van de sfeer die je ergens kan verwachten. Dit filmpje is daar een voorbeeld van.

Het is gemaakt door Amco Mertens uit België. Hij reisde in mei dit jaar naar Thailand, Vietnam, Cambodja en Bali.

Video: Azië 2014

Bekijk hier de video:

[vimeo]http://vimeo.com/101619677[/vimeo]

7 reacties op “Azië 2014 (video)”

 1. Carlo zegt op

  Krijg weer heimwee bij het bekijken van deze video. Was in januari in Vietnam, Cambodja, Thailand en Maleisië. Een reis om nooit te vergeten.

  • noor zegt op

   jammer dat er niet bij staat waar wat is

 2. Jan van Velthoven zegt op

  Zoals bij veel goede films, versterkt en vergroot de filmmuziek de sfeerbeleving van de beelden. Typisch Aziatisch in dit geval, met als onuitwisbaar hoogtepunt de muziek bij de beelden van een fluitspeler.

 3. Guzzie Isaan zegt op

  Fenomenaal gemaakt deze video impressie, eindelijk eens geen gezapige filmpjes van toeristenbureau’s.
  Ik krijg meteen de kriebels om een ticket te boeken richting Thailand.

 4. colin de Jong zegt op

  Aardige impressie maar had liever Aziatische muziek gekozen om de realiteit beter te beleven met aanduiding waar de beelden vandaan komen.

 5. Sir Charles zegt op

  Aardige impressie bovendien een verademing vergeleken met die andere vele video’s die altijd maar begeleid worden met die oubollige morlam of lucktungdeuntjes.

 6. Jack G. zegt op

  Leuk filmpje voor de wat jongere doelgroep. Ik zag de grootste toeristenval van Azie ook voorbij komen. De droge Hallongbay nabij Hanoi. Dames die met de voeten roeien en ondertussen wordt je geacht van alles en nog wat te kopen. Ik erger me niet gauw aan kooplieden maar in Noord Vietnam loopt het nogal de spuigaten uit.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website