Sam Roi Yot National Park

Sam Roi Yot National Park

“Aan de voorkant van een lange houten boot stond ik op om het volledige zicht op de natuurlijke wereld om me heen te waarderen. Er waren niet zoveel lotusbloesems te zien als bij mijn vorige bezoeken jaren geleden, maar het vredige moerasgebied was nog steeds vol leven. Een verscheidenheid aan planten en dieren vierde nog steeds de levengevende regen die een paar minuten geleden was gestopt”.

Zo begint een reportage van Pongpet Mekloy in de Bangkok Post aan het Sam Roi Yot National Park in de buurt van Hua Hin. Dit nationale park stelt bezoekers in staat om ongestoorde stranden te verkennen, natuurpaden te bekijken en te genieten van een schilderachtig uitzicht vanaf de ruige kalkstenen bergketen.

Het is een mooi verhaal geworden met prachtige foto’s, waardoor je je als het ware waant in het gezelschap van de verslaggever. De tocht begint met een klim naar de heuveltop van waar een prachtig uitzicht op de omgeving. Dan naar Ban Bang Pu voor een lunche in een van de visrestaurantjes om daarna naar het Laem Sala strand af te dalen. Daar begint dan de langste klimtocht naar Phraya Nakhon Cave.

Lees het hele verhaal en bekijk de schitterende foto’s op: www.bangkokpost.com/travel/1959863/where-the-lotus-blossoms


» Laat een reactie achter


Rating: 4.67/5. From 3 votes.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website