The Venezia in Hua Hin (video)

Door Redactie
Geplaatst in Bezienswaardigheden, Thailand tips, Themapark
Tags: , ,
10 augustus 2019

Tussen Hua Hin en Cha-am kan jij je even in Venetië wanen. De Venezia Hua Hin, is de enige replica van Venetië in Thailand.

Je kan hier met een gondel door het 200 meter lange ‘Canal Grande’ varen of een ritje maken met de mini-trein. En je gelooft het of niet je wandelt zo het San Marcoplein op en ook de Bell Tower kan je bewonderen. Natuurlijk zijn er nog veel meer replica’s van bezienswaardigheden en symbolen uit de wereldberoemde Italiaanse stad.

En zoals je van een dergelijk Thais initiatief mag verwachten kan je er ook eindeloos winkelen. De Venezia is een perfecte plek om te shoppen want je hebt de keuze uit ongeveer 300 winkels. Je kan er Thaise snuisterijen kopen maar ook de bekende merken uit Europa.

hiradech / Shutterstock.com

Voor de romantici onder ons, ’s avonds wordt dit thema park sfeervol verlicht en kan je genieten van kleurrijke fonteinen voordat je gaat dineren in een van de vele restaurants.

Voor meer informatie: www.theveneziahuahin.com

Video The Venezia in Hua Hin

Bekijk hier de video:

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website