Tiffany Show in Pattaya

Door Lodewijk Lagemaat
Geplaatst in Bezienswaardigheden, Shows, Thailand tips
Tags: , ,
17 juli 2019
Roman Guro / Shutterstock.com

Tiffany’s Show was de eerste echte travestieten cabaretshow in Zuidoost-Azië.

Met meer dan 28 jaar toneel ervaring is de Tiffanyshow nog steeds een aanrader en een aanbevolen attractie in Thailands meest bekende resort plaats. Miljoenen mensen van over de hele wereld hebben al van deze spectaculaire uitvoeringen genoten en bewonderden deze bijzonder getalenteerde en attractieve artiesten.

Jammer genoeg mogen er geen foto’s of filmopnames gemaakt worden van deze shows, maar er kunnen wel dvd’s gekocht worden. Na afloop van de show is het wel mogelijk een foto te maken samen met een of meer artiesten. Zij komen naar buiten om daar te poseren in hun fraaie kostuums. Dat daarbij 100 baht tip erg gewaardeerd wordt is te begrijpen.

LEE SNIDER PHOTO IMAGES / Shutterstock.com

4 reacties op “Tiffany Show in Pattaya”

 1. Ard zegt op

  De Tiffany show is en blijft echt een mooie ervaring als je in Pattaya bent moet je daar echt gaan kijken.

 2. lexphuket zegt op

  Uw tijdsaanduiding klopt niet. De Tiffany show is veel ouder. Ik ben er geweest in oktober 1977. Het was toen wel veel kleiner. in een onderkomen aan het einde van wat nu Walking street is

  • DD zegt op

   was dat niet Simon’s Cabaret?

  • l.lagemaat zegt op

   Pa Tui, inmiddels overleden, trad als eerste alleen op. Verkleed als bekende vrouwelijke beroemdheden en imitatie begon hij in Bangkok later in Pattaya in de Walking Street. Een geboren comedian!

   Hij ontmoette Supparp, de huidige (show) directeur van Tiffany en korte tijd daarna Ken Smith, een Farang, die technisch/ creatief directeur werd van Tiffany. Deze verzamelt nu de ideeën en werkt ze uit met de staf.
   In de Walking Street stond inderdaad de wieg van Tiffany en is van daaruit geworden tot wat het nu is.

   Vr.groet,
   Lodewijk


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website