Thai Thani Arts & Cultural Village in Pattaya

Door Gringo
Geplaatst in Thailand tips
Tags: ,
30 juli 2019

Als u in of rondom Pattaya verblijft of een paar dagen vanuit bijvoorbeeld Bangkok op bezoek komt, kan ik u aanraden het Thai Thani Arts & Cultural Village te bezoeken. Naast de vele attracties, die Pattaya al heeft te bieden, kunt u hier een beetje Thaise cultuur opsnuiven.

Bij een eerder verhaal over allerlei bezienswaardigheden in Pattaya schreef een bloglezer het volgende:

“Een bezoek aan Thai Thani Arts & Cultural Village is echt een heel leuk middagje uit. Het is een park opgezet als dorpje welke de diverse manieren van leven in alle hoeken van Thailand uitbeeldt. Er staan huizen uit diverse regio’s en er is een tuin met allerlei Thais fruit, zelfs de tempel van Lampang is er (iets kleiner) nagebouwd. Er is een prachtige Thaise “Ram Thai” dansshow met traditionele dans uit alle regio’s. Deze is te combineren met een heerlijke lunch met diverse gerechten uit verschillende regio’s. Er is traditionele kunst uit diverse regio’s te bekijken. Als activiteit kun je meedoen met een Songkran feest, een Loi Khratong knutselen, Thaise snackjes bereiden, traditionele paraplu’s en slingers uit Chiang Mai maken of een traditionele Thaise massage ondergaan. Een bezoek meer dan waard!”

Wat kan ik er aan toevoegen? Alleen, dat de opsomming van deze bloglezer slechts een beperkte greep uit is uit het aanbod. Kijk voor meer informatie over wat u er allemaal kunt zien en doen met prachtige foto’s op de website www.thaithanipattaya.com/en/home.html

Op YouTube vindt u een aantal video’s over Thai Thani Arts & Cultural Village, ik koos voor onderstaande impressie

No votes yet.
Please wait...

4 reacties op “Thai Thani Arts & Cultural Village in Pattaya”

 1. Jacques zegt op

  In mijn rijke jaren zijn mijn vrouw en ik naar dit soort gelegenheden geweest. In Chiangmai is ook zo’n village te bezoeken. Voor een gezin zal dit wel het nodige kosten en misschien handig om de prijzen ook te vermelden en de exacte locatie. Maar het ziet er prachtig uit.

 2. Leo_C zegt op

  Het zou fijn zijn, als je kan vermelden, welke hoek van Pattaya ik het kan vinden als ik met mijn scooter daar naar toe wil rijden.
  Ik heb op de website gekeken voor deze info, maar daar staat alleen een guide map van het terrein/village zelf, geen route of adres waar ik het kan vinden.

  Zou je deze info a.u.b. willen toevoegen !

  • Gringo zegt op

   Het is in de buurt van Nong Nooch Garden, kijk op deze link voor een plattegrond en prijzen;
   https://joinfull.com/products/thai-thani-arts-culture-village-pattaya

  • Frans Pattaya zegt op

   Even in Google maps intypen
   Thai Thani Arts & Culture Village


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website