Nieuwe gids voor Koh Chang

Door Redactie
Geplaatst in Eilanden, Koh Chang, Thailand tips
28 december 2016

Koh Chang, het eiland in het zuidoosten van Thailand, blijft een populaire vakantiebestemming. Het is niet alleen een prima bestemming voor een langer verblijf, maar ook zeer geschikt, wonende in Thailand, voor een kort verblijf om even aan de dagelijkse sleur te ontsnappen.

Typ in het zoekkader Koh Chang (links bovenaan) en u kunt er een aantal video’s bekijken. Ook op internet vindt u een geweldige hoeveelheid informatie over het tweede grootste eiland van Thailand.

Voor de meest recente informatie is het eerste nummer van 2017 van de Koh Chang Guide verschenen, die u op onderstaande link kunt downloaden:

issuu.com/koh-chang-guide/docs/koh-chang-guide-january-2017-web

2 reacties op “Nieuwe gids voor Koh Chang”

 1. B.Moss zegt op

  Ben in september voor de 4 keer op dit eiland geweest
  Maar ook de laatste keer.
  Het strand is helemaal opgeslokt door erosie.Dus strandliefhebbers die naar white sand beach willen
  Zullen geen zand meer zien.
  Helaas is dat op veel beaches zo.

 2. Eren van aken zegt op

  Ben er twee weken geleden voor 3 nachten heen gegaan. Was dat een grote ontgoocheling. Eigenlijk is er niet zoveel te zien enkele watervallen en verder niets. En white sandbeach komaan zeg waar is dat wit zand ziet eigenlijk grouw van kleur. Allemaal dik overroepen plus alles is er een pak duurder. Kom reeds 10 jaar naar Thailand en dit was na Phukket mijn tweede grote ontgoocheling. Waarom wordt dit altijd zo opgedirkt!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website