Lezerstip: Onvergetelijke fietstocht met Cha-am Cycling Tours

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Thailand tips
Tags: ,
6 december 2015

Beste lezers,

Wij hebben een onvergetelijke fietstocht gemaakt onder begeleiding van een deskundige gids, met Cha-am Cycling Tours en willen u daar graag deelgenoot van maken. Immers Cha-am heeft zoveel meer te bieden dan alleen het strand. Deze tour doet precies wat er wordt beloofd, namelijk het tonen van het oorspronkelijke Cha-am.

De start is bij Mum Bistro in Cha-am op fijne en comfortabele fietsen, eenvoudig te berijden en te verstellen. Na een korte introductie gaan we op stap. Er volgt uitleg over de functie van storage houses en op weg naar de indrukwekkende versmarkt met vele producten uit de streek zoals groenten, fruit, vlees en vis. Proeven was ook mogelijk, kortom teveel om op te noemen.

Na de koffiepauze gaan we dwars door het oude Cha-am, bezoeken we een lokale familie en fietsen we langs de koeien, zangvolgeltjes en hanen op weg naar de rustige rijstvelden met de prachtige vogels en het unieke landschap. Op weg naar een verborgen Boeddha grot waar u een prachtig uitzicht heeft over Cha-am. We bezoeken een indrukwekkende teakhouten tempel en worden bijgepraat over de Boeddha leer en wat daar zo al bij komt kijken.

Uiteindelijk via het pittoreske station, de scholengemeenschap met uitvoerige uitleg terug naar Mum bistro waar ons een heerlijke lunch wacht.

Deze relatief onbekende fietstoertocht is voor iedereen toegankelijk inclusief kinderen. Het is een absolute aanrader voor hen die Cha-am/Hua Hin bezoeken en wat meer willen zien van de omgeving.

Meer weten kijk op www.chaamcyclingtours.com

Met vriendelijke groet,

Henny en Fons

1 reactie op “Lezerstip: Onvergetelijke fietstocht met Cha-am Cycling Tours”

  1. Guus zegt op

    Mijn vrouw en ik hebben twee weken geleden ook deelgenomen aan deze fietstocht. Aanvankelijk twijfelden wij. Zou het niet te ver zijn zijn? En, zoveel valt er toch niet te zien in Cha’am? Wij zijn nu heel blij dat wij het toch hebben gedaan. Door de vele stops was het beslist niet afmattend, maar wat nog veel belangrijker is: we kwamen op plekken waar jezelf nooi zou komen. Een heel leuk en afwisselend programma. Bovendien prima fietsen en afsluitend een heerlijke lunch. Een aanrader voor iedereen die iets meer wil zien dan alleen maar strand. Mijn advies is: doen! Veel plezier, Guus


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website