Karon Beach

Karon Beach

Thailand heeft een aantal van de beste stranden van heel Zuidoost-Azië. Een ultieme bestemming voor liefhebbers van stranden is Phuket op slechts een uurtje vliegen van Bangkok.

Phuket Island is omgeven door vele mooie stranden er is voor ieder wel wat wils. Zoek je levendigheid, dan is Patong de beste keus. Op het strand zijn veel strandstoelen te huur en je hebt er een keur aan hotels, restaurants, bars en nachtclubs, waardoor het een echte beachparty-bestemming is.

Surin peach, is het meest populaire strand van Noord-Phuket dankzij de familie vriendelijke omgeving. Het is een kleiner en minder drukke strand met een selectie van duurdere hotels en eetgelegenheden.

Nai Harn Beach

Nai Harn Beach

Kata Beach

Karon Beach heeft een mooi strand met een prachtig uitzicht en warm zeewater. Het is er veel rustiger dan in Patong. Kata Beach is opgedeeld in twee aangrenzende stranden: Kata Noi en Kata Yai. Beide zijn geschikt om te relaxen en je kan er prima surfen.

Meer naar het zuiden vindt je de verborgen parel Nai Harn Beach. Een klein, afgelegen strand met een prachtige uitzicht en zeer geschikt voor snorkelen.

 

Rating: 3.00/5. From 2 votes.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website