Tunnelbouw aan de Sukhumvit Road in Pattaya

Door Lodewijk Lagemaat
Geplaatst in Pattaya, Steden
Tags: ,
15 december 2016

Wie over de Sukhumvit rijdt, ziet in de omgeving van de toekomstige tunnel al verschillende veranderingen. Dat kan betekenen, dat de tunnelbouw zijn einde nadert. Volgens geruchten in de wandelgangen zou deze in het begin van het nieuwe jaar klaar zijn: februari of maart.

Komend vanaf de Pattaya Thai ziet men al een paar boompjes op het “dak” van de tunnel. Er is licht aan het eind van de tunnel. Ditmaal letterlijk gesproken, want een aantal lantaarnpalen in een fraaie sokkel, zijn al geplaatst. Ook worden afscheidingsplaten weggehaald en krijgt men zicht op een gigantische vlakte. Voor een leek is moeilijk voorstelbaar wat dit worden gaat.

Echter als de tunnel klaar is, hoe wordt de aansluiting met Pattaya Oost gerealiseerd. Hoe wordt de Siam Country road in twee richtingen aangesloten op de Sukhumvit road? Of wordt deze drukke weg richting Maprachan Reservoir pas ontlast als het enorme project van de weg 331 naar Banglamung klaar is. Als een langzaam voortkruipend monster wordt een enorme weg aangelegd, die overal zichtbaar wordt. In Huai Yai, daarna halverwege de weg naar het Maprachan Reservoir om weer op te duiken in de omgeving van Wat Nong Prue.

De deelnemers aan de rallyrit op zondag 29 januari van de NVTP zullen daar een stukje van te zien krijgen.

No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Tunnelbouw aan de Sukhumvit Road in Pattaya”

  1. bob zegt op

    Volgens mij klopt er niks van deze foto. De tunnel ligt andersom en kun je deze ingang/uitgang niet zien als je zo naar Pattaya Tai rijd. Deze ingang/uitgang kun je zien als je richting Pattaya Klang rijd.
    Mooie foto alleen getruckt volgens mij


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website