Publieke hoorzitting gemeente Pattaya over problemen in de stad

Door Lodewijk Lagemaat
Geplaatst in Pattaya, Steden
Tags: ,
24 februari 2018

Op 12 februari 2018 werden openbare hoorzittingen in Pattaya gehouden onder voorzitterschap van loco burgemeester Vichien Pongpanit. Het publiek kon bij deze gelegenheid reageren op het vierjaren ontwikkelingsplan (2019 – 2022) van de stad en de problemen in de stad die moeten worden opgelost.

Terwijl overstromingen en verkeer altijd bovenaan de prioriteitenlijst van het publiek stonden tijdens eerdere hoorzittingen, bleek Pattaya’s huidige afvalcrisis en rioleringslekken de belangrijkste zorgen. Pattaya worstelt met het verwerken van al het afval en bewoners zijn boos over de uitpuilende overslaglocaties in drie wijken, de achterstand van meer dan 50 ton afval op Koh Larn en ad hoc stortplaatsen die overal in de bermen in de regio ontstaan.

De bezorgdheid van het publiek over het milieu, inclusief de afvoerverwerking van het afvalwater die het Pattaya-strand hebben vervuild, staat in schril contrast met de zorgen van de bureaucraten die vorige maand tijdens hun overleg suggereerden dat verkeer, verkeersongevallen en drugsgebruik onder jongeren de belangrijkste prioriteiten van de stad zouden moeten zijn.

Het publiek vergeet natuurlijk de overstromingen niet en beweert dat het een groot probleem blijft en kritiek heeft op de tijd, die stedelijke functionarissen nodig hebben om het probleem blijvend op te lossen. Andere zorgen omvatten elektriciteitsvoorziening, kabels en inbraak.

Alle opmerkingen worden samengevoegd met die van overheidsinstanties om een ​​definitief ontwikkelingsplan op te stellen waarop toekomstige begrotingsverzoeken zullen worden gebaseerd.

Bron: Pattaya Mail

2 reacties op “Publieke hoorzitting gemeente Pattaya over problemen in de stad”

 1. janbeute zegt op

  En niet te vergeten het probleem met de tour bussen .
  Gisteren ramde er nog eentje een groot aantal motorbikes naar de schroothoop .

  Jan Beute .

  • Adrie zegt op

   Het lijkt erop dat door het stijgende aantal toeristen uit b.v China het aantal grote toerbussen wat zich een weg baant door de kleine soi,s een steeds groter probleem word.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website