Mooie meiden op het strand van Pattaya

Door Gringo
Geplaatst in Pattaya, Steden
Tags: ,
13 juni 2019

Onlangs hadden we hier op het strand en Beach Road de Pattaya Beach Race 2019. Veel belangstelling was er voor deelname, want er werd een poging gedaan om in het Guiness Book of Records te komen. Of dat gelukt is weet ik niet, ik ben niet wezen kijken laat staan dat ik heb deelgenomen, hoewel mannen ook welkom waren. 

Natuurlijk kijk ik graag naar mooie vrouwen, maar om daar als een soort voyeur rond te banjeren ging mij wat te ver. Anderen, en dan vooral vertegenwoordigers van de media deden dat wel en dat leverde o.a. onderstaande video op. Niet alle dames in de video konden mij bekoren, maar het amateurmodel Cherry Lapada in een Chelsea outfit was toch iets aparts. Ook de dame vierde van rechts had van mij wel wat beter in beeld mogen verschijnen.

Kijk en geniet van de beelden en laten we even niet moralistisch doen, Ik zie liever deze spontane meiden dan de buitenlanders, die dagelijks op Beach Road bivakkeren.

Rating: 3.00/5. From 1 vote.
Please wait...

5 reacties op “Mooie meiden op het strand van Pattaya”

 1. Gino Croes zegt op

  Beste,
  U schrijft.
  Er werd een poging gedaan om in het Guiness Book of Records te komen. Of dat gelukt is weet ik niet.
  Ik moet er nog ergens om lachen.
  Ik was er aanwezig als toeschouwer en de organisatoren hebben zeker een uur alle deelnemers gevraagd via de luidsprekers (Engels/Thais)om zich naar het afgebakende terrein te begeven zodat een afgevaardigde van het Guiness RB de nodige vaststellingen kon doen.
  Blijkbaar hadden velen andere dingen aan hun hoofd(kuddementaliteit).
  Heel spijtig dan mensen zo ingesteld zijn.
  Ik kon dit niet meer aanzien en ben het nog voor de start afgestapt.

 2. Kees zegt op

  Nou ik zat , niet geheel toevallig , bij Poppy 2 toen de race begon. Ik zag meer mannen hardlopen dan dames. Ik kan niet zeggen dat het echt spectaculair was. Maar ja , vergeleken met de soi 6 party in ieder geval een groter succes. En nu dit weekend het Music Festival op vrijdag en zaterdag. Veel eettentjes , maar dat zijn we wel gewend bij Thaise evenementen.

  • l.lagemaat zegt op

   Vorige week een “Thailand Cultural Festival”,aangekondigd in het Thais door de TAT.

   Dit a.s.Music Festival, vrijdag 14 en zaterdag 15 juni bedoeld voor de Thaise jeugd en weekendgangers uit Bangkok.

   Vrije toegang.

 3. Peter Bol zegt op

  Die dame???? geheel rechts 1801 in die oranje outfit hadden ze op doel moeten zetten tegen Amerika.

 4. william zegt op

  Wat een verschrikkelijke ophef en overdreven gedoe, alsof het een bijzonder spektakel is met gewone meiden die alledaags zijn. Niets bijzonders.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website