Het nieuwe condo resort Espana in Jomtien

Door Lodewijk Lagemaat
Geplaatst in Pattaya, Steden
Tags: , ,
2 februari 2019

Hoewel het bekend is dat de markt bijna stilligt en er veel condo’s onverkocht blijven, wordt een schitterend mooi condo gebouw aan de Second Jomtien Road richting Sukhumvit Road gebouwd.

Het mag als bekend verondersteld worden dat diverse gebouwen gekopieerd zijn uit andere landen. Aan de Sukhumvit Road ligt het bekende Mimosa Duits aandoend “dorpje”, omdat de eigenaresse een zekere heimwee had naar Duitsland, waar zij voor zaken kwam.

Nabij de Vineyard Silverlake is een kopie van Italiaanse gebouwen te ontdekken, het Ciata del Como.Het zou mij niet verbazen als daar gondels in komen te varen zoals bij Hua Hin.

Dit condogebouw is een fraai Spaans gebouw met op de binnenplaats een heuse stierenvechter. Langsrijdend vallen de fraai gestileerde bogen aan de buitenkant van het gebouw op. Bekend van de Mezquita (moskee) in Cordoba, waar een kathedraal in een moskee werd gebouwd rond 16e eeuw onder Karel V

Deze week werd een eerste condo, prachtig ingericht, voor de prijs van 2,1 miljoen baht aangeboden. Over de grootte en het uitzicht werd niet gerept. Echter de entree en het binnenplein straalt een enorme allure uit, wat sommige mensen best zal aanspreken.

7 reacties op “Het nieuwe condo resort Espana in Jomtien”

 1. john zegt op

  Is natuurlijk heel persoonlijk of je , wonend in Thailand een spaanse omgeving op prijs stelt

  • l.lagemaat zegt op

   Van 2 werelden het beste! Geniet ervan!

 2. eduard zegt op

  Ik zou de inrichting wel eens willen zien voor 2,1 miljoen baht.en de vierkante meters.

 3. j.a. zegt op

  Kom er regelmatig langs gereden. Vind het een monsterlijk gebouw met veel van hetzelfde ( kamer grootte en uitzicht) en niet op een super locatie….wens de ontwikkelaars veel succes met de verkoop.

 4. Franky R. zegt op

  Videobeelden zeggen meer dan woorden en foto’s…
  https://www.youtube.com/watch?v=fe_OUxGf4WQ

 5. Hans van den Pitak zegt op

  Over (wan)smaak valt niet te twisten.

 6. eduard zegt op

  Duidelijke film van Franky R. Ben wel benieuwd wat de jaarlijkse kosten zijn voor onderhoud e.d. Zal niet mis zijn.Daar heeft deze vlogmaker het niet over.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website