Heftige regen in Pattaya 2019 (video)

Door Lodewijk Lagemaat
Geplaatst in Pattaya, Steden
Tags: ,
25 september 2019

Regen in Pattaya

In de media, Facebook en YouTube zijn afgelopen tijd veel beelden verschenen van overstromingen in Thailand. Ook in Pattaya heeft het flink geregend. Op YouTube verscheen daarover een filmpje gemaakt door World Travel.

Deze begint kort op de Pattaya Beach en daarna wordt linksaf geslagen Soi 13/2 in. De beelden spreken voor zichzelf. Aangekomen bij de Second Road, die geen overlast van water heeft, gaat het weer terug richting kust.

De eerlijkheid gebied te zeggen dat een aantal delen in Pattaya veel last van water hebben gehad en veel andere delen nauwelijks. Voor het “nieuws” laat men altijd de plekken zien, die het ergst getroffen zijn.

Maar als we de bestuurders van Pattaya mogen geloven, zouden de grootste problemen op het gebied van water in het komend voorjaar 2020 tot het verleden behoren! Op een aantal plaatsen in Pattaya wordt hard gewerkt om dit op te lossen. Waarvan akte!

 

No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “Heftige regen in Pattaya 2019 (video)”

  1. Hans zegt op

    Genoteerd. Het zal helaas wel weer niet zo’n vaart lopen, net zoals na de overstromingen in Bangkok 2011.
    Dat was eens en nooit meer, het probleem zou worden aangepakt en opgelost. De uitkomst is bekend en in Pattaya gaat het niets anders zijn zolang er van die Pipo’s zijn die honderden miljoenen THB spenderen aan het opleuken van het strand zonder eerst even een plannetje te maken.

    Pattaya is het toonbeeld van bestuurlijke wanorde, en dat heeft echt niets met de militaire regering te maken. Dat lukt onder elk denkbare regering.

  2. Rob zegt op

    Net terug uit jomtien en in de hele maand maar anderhalve dag regen gehad en dat voor het regen ☔ seizoen. Zo zie je maar dat het erg plaatselijke kan zijn. Terwijl het in Pattaya blank stond en in veel delen van Thailand .


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website