Jean Marc Ndjofang

Het internationale damtoernooi van Pattaya gaat van start op 3 juni en eindigt op 12 Juni. Ook dit jaar weer vele wereldtoppers met ex-wereldkampioen en Afrikaans kampioen Jean Marc Ndjofang, die momenteel op de 2e plaats staat op de wereldranglijst.

Jean Marc is dit jaar favoriet maar de organisatie is er in geslaagd dit jaar wereldtoppers in te lijven uit China en Rusland. Natuurlijk is ook de Nederlandse top aanwezig, aldus toernooi directeur Andrew A Tong.

De wedstrijden staan dit jaar wederom onder leiding en supervisie van de Nederlandse arbiter Evert Davelaar. Tevens aanwezig, de veelvoudig Russische wereldkampioen Tijzow, die aanvoeder is van de Chinese damdelegatie.

De wedstrijden worden gespeeld in het Jomtien Garden Hotel die dit jaar wederom een van de hoofdsponsors is naast Mascotte o.l.v. Martin Vlemmix, het Tuliphuis restaurant en reisbureau, van Mathieu en Tik Corporaal.

De wereldtoppers zijn bereid gevonden voor een charity damtoernooi, die zal worden gehouden op donderdag 9 Juni in het Tuliphuis aanvang 16.00 uur. De inschrijving is 1.000 baht waar men in een sneldam sessie gaat spelen tegen de heuse wereldtop.

De helft van dit bedrag gaat naar het Mercey kindertehuis en men krijgt bovendien een foto met de ex-wereld en Afrikaans kampioen. Diegenen die op de foto willen met de wereldtoppers kunnen zich elke avond melden in het Tuliphuis en vragen naar Mathieu of Tik. Gelieve in te schrijven tot 9 Juni in het Tuliphuis of per telefoon, 08- 17612564 dan wel via email bij: Colindjpattaya@gmail.com


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website