24 uur Nana (Foto’s)

Door Redactie
Geplaatst in Achtergrond, Adult, Bangkok, Steden, Uitgaan
Tags: , ,
31 januari 2021

Soi Nana in Bangkok – 1000 Words / Shutterstock.com

Nana is een wijk bij Sukhumvit Soi 4, vooral beroemd of misschien wel berucht om het nachtleven. De aanwezigheid van het adult entertainment center Nana Plaza heeft hier zeker aan bijgedragen. 

Nana Plaza (officieel Nana Entertainment Plaza) is een drie verdiepingen tellend complex met Gogo- en beerbars. De ingang is tegenover het Nana Hotel. Het gebied is op loopafstand van BTS Skytrain station Nana. De naam Nana is afkomstig van een bekende rijke Thaise familie die veel panden bezitten in het gebied.

Nana Plaza is een vierkant complex met een soort plein op de begane grond. Daar bevinden zich Beerbars waar je een drankje kunt drinken. Ga je met de trap naar de eerste verdieping dan tref je daar vooral Gogo-bars aan. Op de bovenste etage zijn een aantal zogenaamde short-time hotels.

Rondom Nana Plaza tref je een keur aan bars en andere uitgaansgelegenheden aan. zoals de bij insiders bekende Hillary Bar 2, die bruist van de energie en garant staat voor uitstekend muziekvermaak. Iedere avond treedt er een goede liveband op.

Adrian Callan fotografeerde 24 uur lang in Nana en geeft hiermee een goede indruk van het kleurrijke straatleven. 

Video: 24 uur Nana

Bekijk hier de video:

5 reacties op “24 uur Nana (Foto’s)”

 1. niek zegt op

  Er wordt weinig gelachen in de video, terwijl dat toch een belangrijk deel van de sfeer bepaalt in soi Nana.

 2. Lunghan zegt op

  Ben er vorige week nog geweest, voorheen was er voor nana hotel een gezellige bar , recht aan de straat. Nu is het een Hooters bar, sfeer is wel een beetje weg. Tegenover nog wel wat aardige kroegjes om lekker over soi 4 te kijken onder het genot van…

 3. Gerard Endenburg zegt op

  Mooie foto’s, maar inderdaad niet de vrolijkste kant van het Land of Smiles belicht, maar meer de zelfkant.

 4. Stan zegt op

  Er wordt weinig gelachen in de video? Misschien eens enkele redenen trachten op te sommen waarom ze wél zouden lachen? Oprecht lachen bedoel ik dan, niet om commerciële redenen… O ja, oprecht lachen onder elkaar om hun eigen ellende en de Isaan even te kunnen vergeten.

 5. Stefaan zegt op

  Mooie fotoreportage. Maar ik kan er niet bij dat dergelijke sinister geluiden werden aan toegevoegd. De Nana buurt hoeft niet verbloemd te worden, maar is nu ook weer geen hellhole.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website