Thailand heeft een keur aan prachtige golfbanen en is daarom ook een populaire internationale golfbestemming voor veel fanatieke golfers.

Volgens de Confederation of Indian Industry (CII) is Thailand zelfs de beste internationale golfbestemming ter wereld. Deze erkenning kreeg Thailand tijdens de zesde Asia Golf Industry Show, die onlangs werd gehouden in het Manekshaw Centre in de Indiase stad New Dehli.

Thailand wordt vooral geprezen om de mooi aangelegde golfbanen, de uiterst vriendelijke caddies en de aantrekkelijk geprijsde greenfees. Er zijn in Thailand meer dan 250 golfbanen van internationale klasse. Veel van deze courses zijn ontworpen door gerenommeerde internationale golfbaan architecten.

Golfbanen tref je overal in Thailand aan. Wie in de buurt van Hua Hin verblijft kent ongetwijfeld de prachtige golfbanen van onder andere Banyan Golf Course, Black Mountain en Imperial Lakeview wel. Hua Hin werd vorig jaar nog door de International Association of Golf Tour Operators (IAGTO) gekozen tot beste golfbestemming 2014 in Azië.

Kortom, Thailand heeft iedere golfliefhebber veel te bieden.


» Laat een reactie achter


4 reacties op “Thailand gekozen tot beste golfbestemming”

 1. Jack G. zegt op

  Je kunt ook golflessen nemen onder de zon ipv wegwaaien op een Nederlandse baan.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Waardering: 0 (obv 0 stemmen)
 2. Rino zegt op

  Inderdaad zijn de golfbanden in vooral Hua Hin prachtig. Maar wat me opvalt dat de prijzen voor de banen het niveau hebben van Europesche banen. Voor Thaise begrippen zijn ze extreem duur.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Waardering: +3 (obv 3 stemmen)
 3. John the 4 Putt zegt op

  Helemaal waar wat Rino schrijft, Hua Hin , Puket en Chang Mai zijn erg duur, maar in de omgeving van Pattaya en Khao Yai, Khorat en Khon Kean zijn de Golfbanen 50% goedkoper en zeker net zo mooi. Als het echt alleen om het Golfen gaat, dan laat je die dure links liggen en als je buiten het seizoen gaat van 1 april tot 30 september krijg je nog eens 30 % korting zg promotion.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Waardering: 0 (obv 0 stemmen)
 4. Jack G. zegt op

  Black Mountain is inderdaad aan de prijs. De andere banen in Hua Hin zijn de helf. 2 keer mogen spelen op Black Mountain het was helemaal top. Het is geen gemakkelijke baan. De ligging en de inrichting is echt super en de prijs wat mij betreft waard als ik het vergelijk met wat ze in andere landen vragen. Over de golfbanen rond Pattaya hoor ik vaak goed berichten.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Waardering: 0 (obv 0 stemmen)

Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website