In Pattaya kan je jezelf onderdompelen in een bruisend uitgaansleven. Lekker eten en winkelen kan natuurlijk ook. Voor de Shopaholics is Central Festival Pattaya Beach een must.

Dit prachtige winkelcentrum is in 2009 geopend en het 7 verdiepingen tellende gebouw is voorzien van alle denkbare luxe. Je kan er terecht bij veel merkenwinkels maar er is meer zoals een grote supermarkt en 10 bioscoopzalen.

Breng ook een bezoekje aan de Food Court waar je goedkoop en lekker kunt eten. In het pand is ook een Hilton Hotel gevestigd. Hilton Pattaya biedt 5-sterrenluxe met een uitzicht van 180 graden op het strand van Pattaya. Er zijn 37-inch flatscreen-tv’s. Het hotel is gelegen bovenop CentralFestival Pattaya Beach Complex. Het beschikt over een overloopzwembad, fitnesscentrum en een spa.

Central Festival Pattaya Beach ligt aan Second Road. Er is ook een ingang vanaf het strand (Beach Road). Openingstijden: dagelijks van 11.00 tot 23.00 uur. Website: www.centralfestival.co.th/en/

Video: Central Festival Pattaya

Deze video geeft een aardige impressie van Central Festival Pattaya Beach:

[youtube]http://youtu.be/PQUd8Wget8M[/youtube]

No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website