IKEA Thailand heeft webwinkel geopend 

Door Gringo
Geplaatst in Shoppen, Winkelcentra
Tags:
7 mei 2019

Het kon niet uitblijven. Door het grote succes van webwinkels, zoals Lazada, heeft nu ook IKEA Thailand een webwinkel geopend.

Een bezoek aan één van de IKEA winkels, Bangna, Bang Yai of Phuket, mag voor velen een belevenis van jewelste betekenen, maar voor anderen kan de afstand vanaf hun woning grote bezwaren opleveren.

Op de website www.ikea.com/th/en  kunt u nu een heel programma aan producten “doorbladeren”, uw keuze maken en de gewenste artikelen online bestellen. Op de website wordt de procedure voor het online bestellen stap voor stap uitgelegd, makkelijker kan het haast niet. Ook de kosten voor bezorging en de mogelijkheden tot 6 maanden financiering  komen in die beschrijving aan de orde.

Bron: website IKEA Thailand

No votes yet.
Please wait...

3 reacties op “IKEA Thailand heeft webwinkel geopend ”

 1. Ruud zegt op

  IKEA verkoopt voornamelijk spaanplaat en daarna gefineerde meubels. Hartstikke mooi voor Europa maar niet geschikt voor hier in Thailand. Door het vochtige klimaat gaat het spaanplaat op zwellen. Mijn advies is vol houten meubelen kopen.

 2. Dick41 zegt op

  De termieten zijn er ook dol op; binnen de kortste keren staan alleen de fineerlaagjes nog overeind en zijn de wanden hol en vallen laden en deurtjes spontaan uit de sponningen.
  IKEA, maar ook anderen, moet wat marktonderzoek doen in de tropen voordat zij dit spul in de markt zetten. Lijkt leuk maar is totaal ongeschikt.
  Ook de hier gebruikte MDF heeft meer weg van karton dan van wat wij kennen als MDF, dus is ook niet geschikt voor meubels. Niet genoeg kunststof vulmiddel en onder te lage druk gefabriceerd.
  Ik ben overigens geen hout-of bouwmateriaal specialist, gewoon ervaring.
  Dick

 3. Roland zegt op

  Ik heb IKEA meubelen gekocht voor in een condo in Bangkok en tevens voor in een condo aan zee. Omdat ik van eenvoudige design houd.
  Nu heb ik die meubelen ongeveer vier jaar en zijn steeds in perfecte staat.
  Ik denk dat er enkel een mogelijks probleem kan rijzen voor gebruik in landelijke woningen dicht bij de begane grond of dicht bij vochtige tuinen.
  Hoe dan ook ik heb geen enkel probleem met de kwaliteit van IKEA.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website