Wie het centrum van Bangkok bezoekt kan er niet omheen: CentralWorld, een winkelcentrum van ongekende grootte. Niet alleen de oppervlakte van 550.000 vierkante meter is indrukwekkend, maar ook het aantal winkels: 500 maar liefst. Je hebt ook nog de keuze uit 21 bioscopen. Honger gekregen van het winkelen? Wat dacht je van 50 restaurants?

CentralWorld is het op vijf na grootste winkelcentrum ter wereld. Alleen daarom is het al een bezoek waard. In het winkelcentrum zelf bevinden zich de warenhuizen Isetan en Zen. Ook de bioscoopketens Major Cineplex en SF World zijn in het complex aanwezig.

Central World ligt in het Pathum Wan district bij het Ratchaprasong kruispunt en is te bereiken met de Skytrain (stations Chidlom en Siam). Je kan er ook na toe met de boottaxi (uitstappen bij de pier aan Khlong Saen Saeb).

Hoewel er onder het winkelcentrum parkeerruimte is voor ongeveer 7000 auto’s is het niet aan te raden om met de auto of taxi te gaan omdat het verkeer er meestal muurvast zit.

Video: CentralWorld in Bangkok

Bekijk hier de video;

[youtube]https://youtu.be/B4dv94p8FK0[/youtube]


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website