Verrassend Vietnam

Door Redactie
Geplaatst in Achtergrond, Reizen
Tags: ,
22 maart 2017

Prachtige stranden, indrukwekkende rijstterrassen, mysterieuze bergpassen en enkele van de wereld meest indrukwekkende natuurwonderen. Vietnam heeft het allemaal. Tel daarbij op de voortreffelijke keuken, een vriendelijke bevolking en een makkelijk te bereizen land en je hebt alle elementen voor je droomreis naar Azië.

Op Verrassend Vietnam lees je de beste tips en reisinformatie die je helpt om je reis naar Vietnam onvergetelijk te maken.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “Verrassend Vietnam”

 1. Siamees zegt op

  Inderdaad een nachtbus daar is wel degelijk een nachtbus, heb destijds zo eentje gebezigd, was een bus met allemaal stapelbedden in en ik kwam dan ook goed uitgerust in de ochtend toe.

 2. Siamees zegt op

  Met al dit nog is gelezen te hebben gaan we aanstaande november- december nog maar is naar het strand gaan ergens in de buurt van Danang.
  De kust van Vietnam is veel korter bij het stuk Isaan en Laos waar we gaan vertoeven bij familie wat maakt dat we meer tijd gaan kunnen vrijmaken op die kleine maand vakantie.
  Heb destijds met mijn Thaise echtgenote 4 jaar in Thailand gewoond en heb er al genoeg gezien.
  Vietnam was mij heel goed bevallen en ik heb altijd gezegd om nog is terug te gaan.
  Van in Mukdahan ben je trouwens veel sneller in Danang, dan aan de Thaise kust.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website