(Tooykrub / Shutterstock.com)

De heer Tanee Sangrat, woordvoerder van het ministerie van Buitenlandse Zaken, laat weten dat er wederom een aantal updates en verbeteringen van het Thailand Pass-systeem zijn doorgevoerd.

 • De betrokken partijen bespoedigen de verbeteringen van het Thailand Pass-systeem op basis van aanbevelingen van gebruikers. Daarvoor heeft het ministerie van Buitenlandse Zaken en het Digital Government Development Agency een lijst samengesteld van problemen en vragen die door gebruikers zijn aangegeven. Tevens zijn er door het Digital Government Development Agency maatregelen genomen om te voorkomen dat hackers het systeem verstoren.
 • Gebruikers kunnen na hun aanvraag nu inloggen om hun aanvraagstatus te controleren. Men kan nu ook zelf de Thailand Pass QR-code downloaden zodra deze is goedgekeurd (je hoeft niet meer te wachten op een bevestigingsmail).
 • Het ministerie van Buitenlandse Zaken en het Digital Government Development Agency gaan onderzoeken wat ze kunnen doen aan het probleem met e-mailservers. Vooral e-mails met een Hotmailadres blijken niet aan te komen.
 • Thailand zal meer landen vragen om de Key Infrastructure (PKI) te delen om zo de automatische goedkeuringen van digitale vaccinatiecertificaten mogelijk te maken. Op dit moment heeft Thailand de PKI ontvangen uit 30 landen, die de behandelingstijd voor aanvragen aanzienlijk hebben verkort. Het ministerie van Volksgezondheid zal meer ambtenaren inzetten voor vaccinatiebewijzen die handmatig geverifieerd moeten worden.

Er zijn inmiddels 161.876 aanvragen voor de Thailand Pass ingediend. Daarvan zijn 122.550 aanvragen zijn goedgekeurd (76 procent), waaronder 61.806 geautomatiseerd.

Van 1 tot 11 november zijn 34.974 reizigers aangekomen op Suvarnabhumi Airport, daarvan zijn 38 positief getest op COVID-19, oftewel 0,11 procent.

Bron: Thaise ministerie van Buitenlandse Zaken 


» Laat een reactie achter


Rating: 3.67/5. From 6 votes.
Please wait...

5 reacties op “Updates van het Thailand Pass systeem”

 1. jeroen zegt op

  en. nu de grote vraag hoe log je dan in als je geen e,mail terug krijgt

  hoe vind ik de toegangscode. ?

  • CharlieA zegt op

   Ik had het zelfde, was een hotmailadres. Tweede keer een gmailadres opgegeven. Had binnen een minuut een bevestiging binnen.
   Ook als je geen hotmail hebt gebruikt, zou ik alles weer opnieuw indienen, je moet een bevestiging krijgen.
   I

  • Yvon zegt op

   Jeroen, ik heb 4x pass aangevraagd. Bij de eerste kreeg ik geen code, bij de andere 3 wel. Dus gewoon opnieuw aanvragen. Inmiddels heb ik ook 4 verschillende goedkeuringen ontvangen.

   • jeroen zegt op

    heb me email veranderd naar .nl had de thaipass gelijk is eigelijk heel simpel.
    kan ik gelukkig de 20e weg.

 2. Ronny zegt op

  Alles start met een goede voorbereiding!
  ALs je hier op Thailandblog leest, weet je dat bepaalde e-mail POP3 providers problemen geven.
  Dus heb ik gewoon mijn e-mail adres gebruikt van mijn internet provider hier in Belgie (telenet).
  Idem met de documenten die je moet doorsturen.
  Van al de documenten die nodig zijn een jpeg file gemaakt.
  Van de vaccinatie attesten nog eens appart alleen de QR code!!!!! Alles bij elkaar denk n kleine 10min werk als je al je documenten reeds verzameld hebt.
  Dan aangemeld op Thailand Pass, alles ingegeven en bij gevoegd. Goed nakijken of je niets vergeet (aanvinken), kleine 5min werk.
  Verzonden, binnen de 30sec een e-mail van bevestiging van registratie en de persoonlijke key code.
  Nog binnen de minuut erna de goedkeuring en de QR code ontvangen.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website