Reisorganisatie Corendon gaat Thailand als nieuwste vakantiebestemming aanbieden. De touroperator biedt het hele jaar door scherp geprijsde pakketreizen naar de badplaats Hua Hin.

Corendon heeft diverse accommodaties gecontracteerd, variërend van viersterren hotels tot vijfsterren all-inclusive resorts. Een negendaagse vakantie naar Thailand is bij Corendon al te boeken vanaf € 599,- per persoon. Dit is inclusief een directe KLM retourvlucht, transfer en viersterrenhotel.

Op de bestemming is Nederlandssprekende reisleiding aanwezig. Ook is het mogelijk om een strandvakantie te combineren met een aantal dagen Bangkok. Een vierdaagse citytrip Bangkok gecombineerd met een achtdaagse strandvakantie is al boekbaar vanaf € 799 per persoon. Een vijftiendaagse rondreis met onder andere een bezoek aan Chiang Mai en Bangkok wordt in samenwerking met Stip Reizen aangeboden vanaf € 999 per persoon. De vakanties zijn vanaf nu te boeken en de eerste vertrekdatum is 1 november 2017.

Meer informatie: www.corendon.nl/thailand

Over Corendon

Corendon is in 2000 opgericht in Haarlem, toen Atilay Uslu en zijn zakenpartner Yildiray Karaer besloten hun krachten te bundelen. Voor die tijd had de jonge ondernemer Uslu al zijn eerste stappen in de reisbranche gezet, maar het echte succes komt met de oprichting van Corendon. Het bedrijf begon als Turkije-specialist dat eerst alleen vliegtickets en later ook volledig verzorgde reizen naar Turkije verkocht. In 15 jaar tijd is Corendon uitgegroeid tot een toonaangevende, zeer succesvolle touroperator en dé nummer 1 reisorganisatie als het gaat om veel Turkse en andere populaire bestemmingen binnen en buiten Europa.

Corendon bezit het grootste marktaandeel wat betreft het vervoeren van passagiers naar de bestemmingen Turkije, Cyprus, Macedonië, Bulgarije en Marokko.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

16 reacties op “Corendon gaat voordelige pakketreizen naar Thailand aanbieden”

 1. Khun Peter zegt op

  Dat zijn scherpe prijzen! Soms nog voordeliger dan nu een losse ticket bij KLM. Het enige nadeel is dan wel dat je voortaan Sjonnie en Astrid tegenkomt op Soi Bintabaht 😉

  • Cornelis zegt op

   Want tot nu toe komen er alleen ‘beschaafde’ toeristen?

 2. Dhert Willy zegt op

  Ook vanuit België , brussel, charleroi, oostende ?

 3. Yvonne zegt op

  Dat is zeker voordelig maar de vraag is met wat voor busje je naar Hua Hin gebracht wordt en in welke hotel je verblijft in Hua Hin.

  • Khun Peter zegt op

   Hotels staan gewoon op de website van Corendon, dus dat lijkt mij niet zo moeilijk.

 4. Tony zegt op

  Dat is voordelig. Ik ben benieuwd of deze prijzen zo structureel laag blijven bij Corendon of een lokkertje om de markt open te breken.

 5. J.H. zegt op

  Vanaf €599,-!!!!!………..daar komt dus nog een dikke laag mayo op! Vliegen met KLM direct + 4 * hotel en transfer…….9 dagen………klinkt te mooi om waar te zijn.

 6. Khun Peter zegt op

  Vandaag stond er een paginagrote advertentie van Cor en Don in de Telegraaf. Daarin wordt Hua Hin aangeprezen om zijn bruisende uitgaansleven. Dat lijkt mij wat overdreven, die zou ik eerder ingetogen noemen.

 7. Michel zegt op

  Een mooi lokkertje, wat alleen opgaat alsjeblieft je op 1 november met 2 personen in 1 kamer voor 9 dagen gaat.
  De volgende dag is het al zo’n €200,- per persoon duurder.
  Ben je alleengaand is het al €785,- op 1 november en nog veel duurder de volgende dagen.
  In die tijd vlieg ik meest voor rond de 400-425 van Brussel naar BKK. Hotel kost haast niets begin november.
  Nee, voor een stel die geen zin heeft om zelf hun reis samen te stellen en precies op 1 november weg willen kan dit een leuke aanbieding zijn, maar niet voor wie alleen reist.

 8. Corretje zegt op

  Mijn moeder zei altijd: “Het moet uit de lengte of uit de breedte komen”. Wat ze daarmee bedoeelde zegt genoeg.
  Natuurlijk zit hier een addertje onder het gras. De KLM geeft geen koopjes weg en Hua Hin staat bekend als een duur vakantieoord. Ook onder de Thais. Verder geeft niemand de winst weg ook Cor en Don niet.
  Een bruisend uitgaansleve heeft Hua Hin inderdaad niet. Taloze Pattaya gangers die Hua Hin een keer hebben uitgeprobeerd waren diep teleurgesteld.
  We kennen het al 40 jaar en zullen er half juli om familie te treffen weer zijn, juist omdat het “ingetogen” oms zo aanspreekt.

  • Khun Peter zegt op

   Klopt niet helemaal. Een reisorganisatie zoals Corendon kan bij KLM stoelen en in Hua Hin hotelkamers inkopen tegen totaal andere prijzen dan consumenten omdat ze volume brengen. Die addertjes zijn misschien kleine regenwormpjes.

 9. roja zegt op

  Ik weet dat op andere reizen van Corendon je ook een losse retourticket kan boeken . Geldt dat ook voor Thailand ? En wat is dan de prijs en de prijs met een grote koffer ?

 10. René Martin zegt op

  Op zich is het al goed dat er meer reisorganisatie s komen die reizen naar Thailand aanbieden waardoor misschien de prijzen omlaag gaan.

 11. zozithet zegt op

  @roja: dat geldt dus enkel voor die vlichten die ze ZELF met hun eigen planes doen, en dat gaat niet lukken voor BKK. En toevallig heb ik dat onlangs gecheckt voor Spanje/Portugal, en dat was stukken duurder als vb RYAN of soms zelfs TUI(=exArke). Er staat duidelijk in het verhaal dat ze blijkbaar een contract met KLM hebben, al zal hetme niet verwonderen als er al snel anderen-denk die Gulfies, bijkomen. Als je dus voor dat weinige geld wilt gaat het net als heel lang geleden met wat toen campingvlucht heette: je vergeet gewoon dat hotel in te gaan. Cor&Don zijn hele goede inkopers en weten inmiddels best wel waar goedkope vliegtuigstoelen te vinden zijn.
  Als het wel zou gaan: je hebt toch al lang gemerkt dat prijzen zeer, zeer sterk van seizoen en hoe lang je wegblijft afhangen?

 12. chris zegt op

  Wat dacht je van gewoon een reisbureau inschakelen die het allemaal voor je regelt?
  Mijn ervaring: bijna altijd de goedkoopste prijs en zoektijd op het interent: 0 minuten.

 13. Barry Janssen zegt op

  Leuke aanbieding van Corendon, maar kun je ook boeken voor een vlucht Hua – Amsterdam retour?
  Al of niet met een Hotel in bv Amsterdam of den Haag?
  Barry.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website