Uit een onderzoek van Travel + Leisure Zuidoost-Azië is gebleken dat Thailand nog steeds de nr 1. bestemming is onder de lezers.

De belangrijkste conclusies uit het onderzoek:

  • Het aantal zakenreizen en vakanties in de regio steeg ten opzichte van 2010.
  • Reizigers vinden de prijs minder belangrijk dan merkentrouw.
  • Reizigers hebben in 2011 meer uitgegeven op locatie.
  • Thailand is de belangrijkste bestemming.

Het onderzoek onder de lezers van het magazine en de digitale versie, leverde 568 respondenten op, uit onder andere Singapore, Maleisië, Thailand, Hong Kong, de Filippijnen en Indonesië.

Verder blijkt uit de resultaten dat de lezers van het glossy magazine, bij voorkeur vliegen met Singapore Airlines, Cathay Pacific en Thai Airways. De accommodaties die geboekt worden zijn vooral vier- en vijfsterrenhotels.

Publisher Robert Jan Fernhout, laat weten dat populariteit van de bestemmingen niet gewijzigd is ten opzichte van vorig jaar: “Hong Kong, Singapore, Maleisië en Bali eindigen altijd hoog op de lijst. Japan, Vietnam, Taiwan en China scoren ook hoge cijfers. Buiten Azië en Europa, zijn vooral Australië en Nieuw-Zeeland opkomende bestemmingen voor welvarende Aziaten”.

Travel + Leisure is met 5 miljoen lezers wereldwijd één van de grootste reis- en lifestylemagazine’s ter wereld. De uitgave voor Zuidoost-Azie is verkrijgbaar in 12 landen in de regio.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website