EVA Air ‘Beste Thailand Airline 2010'

Op de vraag: “Wie is volgens jou de beste Thailand touroperator 2011″, hebben al 270 bezoekers een reactie gegeven.

De nieuwe poll op Thailandblog laat zien dat de kaarten al behoorlijk geschud zijn, want 333TRAVEL ligt met 27% van alle stemmen ruim op kop. Een goede tweede is Green Wood Travel met 16%.

De top drie tot nu toe:

1. 333TRAVEL (27%, 72 Stemmen).

2. Green Wood Travel (16%, 42 Stemmen).

3. BM Air Reizen (11%, 29 Stemmen).

333TRAVEL

Voor degene die 333TRAVEL niet kennen, deze Azië specialist viert dit jaar haar 10 jarig bestaan en is gevestigd in Harmelen. De reisorganisatie is gespecialiseerd in individuele rondreizen, strandvakanties, maatwerk en voordelige vliegtickets naar Azië. De afgelopen 10 jaar hebben meer dan 300.000 klanten gebruikt gemaakt van de diensten van 333TRAVEL.

Green Wood Travel

De nummer twee op de lijst is voor ervaren Thailandgangers ook geen onbekende. Green Wood Travel bestaat nu 19 jaar als touroperator en richt zich op Thailand en de buurlanden. GWT heeft kantoren in Bangkok, Phuket, Chiang Mai, Koh Samui, Hua Hin, Koh Chang en Pattaya. Er werken 23 mensen in vaste dienst en ongeveer 12 mensen freelance. Bij Green Wood Travel ontwerpen ze alle rondreizen zelf en onderzoekt men nauwkeurig iedere nieuwe route.

BM Air Reizen

BM Air Reizen is een specialist in reizen naar het Verre Oosten. Ze beschikken in Thailand over vijf kantoren met veelal Nederlandse leiding. BM Air Reizen bestaat al 22 jaar en is gevestigd in Maarssen.

Stem deze week nog

Heb je nog niet gestemd? Het kan deze week nog. Je hebt de keuze uit 22 bekende en minder touroperators die Thailand reizen aanbieden.

Publieksprijs Thailandblog

De winnaar van de poll ontvangt van de redactie een fraai ingelijste oorkonde, en mag zich een jaar lang de ‘Beste Thailand Touroperator’ noemen. Al eerder ontving: ‘EVA Air’ deze fel begeerde publieksprijs voor ‘Beste Thailand Airline 2010 gekozen door de lezers van Thailandblog’.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

12 reacties op “Is 333TRAVEL de beste Thailand touroperator 2011?”

 1. Frans van Eijk zegt op

  Ik heb ook verschillende malen met 333 travel een reis geboekt.
  Altijd goed verlopen en niets dan lof.
  Maar ik ben bang dat dit soort reisbureaus een beetje door de tijd wordt achterhaald.
  Aangezien ik alleen maar tickets koop is het via internet direct bij een door mij gekozen maatschappij beter, goedkoper, en meer mogenlijkheden om b.v. stoelen en maaltijden naar smaak te boeken.
  Maar wil je meer, rondreis ofzo, dan kan ik van harte 333travel aanbevelen.

 2. Harold zegt op

  Ik boek al jaren naar volle tevredenheid mijn vliegticket bij 333 Travel. Vooral de service die zij bieden spreekt mij erg aan.

  • @ Wat behelst die service dan Harold?

 3. Denise zegt op

  Ik afgelopen twee jaar met Thailandonline op vakantie geweest. Helemaal geweldig. Had er van gehoord via collega’s en is super bevallen. Vooral de gastvrijheid van het land heeft me zo verrast vandaar dat ik nu helemaal Thailand fan ben
  geworden. Thailandonline is van Riksja travel. Een fantastische organisatie. Heb nu namelijk ook een reis naar Marokko geboekt. Personeel is ontzettend integer en hebben echt verstand van zaken. Ze bieden reizen aan echt kleinschalig zodat je echt het land kan beleven. Vandaar dat ik nu helemaal thailandfan ben. Na Marokko staat dit land weer op de planning. Dus bij deze stem ik op Thailandonline!

  • @ Denise, goed te horen dat je tevreden bent over Thailand online. Ik heb er ook goede berichten over gehoord.

 4. sandra zegt op

  Jullie hebben het allemaal over kantoren die Greenwood Travel en BM Air zouden hebben in veel andere plaatsen in Thailand. Dit is niet waar, zij gebruiken lokale burootjes waar zij de hele tour inkopen, dit is wel iets anders dan eigen kantoren en alle rondreizen zelf ontwerpen en nauwkeurig iedere nieuwe route onderzoeken. Mijn zus heeft ooit een tour geboekt met BM Air, in Bangkok kwam ze terecht bij Greenwood Travel en in andere plaatsen bij lokale mensen die slecht Engels spraken, dus al helemaal geen Nederlands

  • Natuurlijk worden excursies ingekocht bij lokale agents. Dat doet iedere touroperator. Maar dat is wat anders.
   De rondreizen worden wel zelf samengesteld, althans van Green Wood Travel weet ik dat zeker. Er zijn ook touroperators in NL die de reizen inkopen bij Green Wood Travel, dat klopt.

 5. Jasmine zegt op

  Waarom wordt er in dit forum alleen maar gesproken over 333 en Greenwood ?!
  Er zijn zeker 30-40 officiele reisorganisatie’s in Nederland die reizen (of onderdelen van reizen) verkopen naar Thailand. In Thailand zijn er heel veel Nederlanders/Belgen die iets met een reisorganisatie (lokaal) te maken hebben. Daarnaast zijn er erg veel lokale, goede reisorganisatie’s waar Nederlanders werken. Dat hier bijna uitsluitend over beide bovenvernoemde organisatie’s wordt gesproken lijkt het me dat zij een binding hebben met dit forum.

  • @ beste Jasmine, er staan meer dan 20 touroperators in de poll. Er zijn wellicht wel locale organisaties die misschien 100 pax doen op jaarbasis. Maar daar kunnen we toch nauwelijks een oordeel over vellen. Deze poll is uiterst democratisch. De meerderheid van de kiezers beslist.

   • Hans Bos (redactie) zegt op

    Ik weet niet hoe het nu is, maar een jaar of zes geleden telde Nederland nog bijna 80 touroperators die reizen naar Thailand verkochten. Uiteraard krijgen de belangrijkste de meeste aandacht.

    • Paul van Zanten zegt op

     Ik ben de laatste 6 jaar diverse malen met 333TRAVEL op reis geweest en ik moet zeggen dat de uitverkiezing van de beste Thailand touroperator 2011 terecht is. Goede service, prima/kwaliteit verhouding en prettige collegas op hun kantoor in Bangkok.

    • Er stonden er 23 op de lijst maar doordat Holiday International ter ziele is gegaan, zijn er nu nog 22 over. Het dikt in.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website