Sigaren uit Nederland voor Gringo

Door Gringo
Geplaatst in Oproepen
Tags:
19 juli 2022

Aki Shi / Shutterstock.com

In oktober 2019 plaatste ik een oproep aan mensen, die naar Thailand reisden, om sigaren voor mij mee te nemen. Het verhaal kunt u nog eens lezen op deze link: https://www.thailandblog.nl/oproepen/noodkreet-van-gringo-sigaren

Die actie was zeker een succes en voor lange tijd was de “aanvoer” van mijn favoriete sigaar uit Alkmaar verzekerd. Maar er kwam een abrupt einde aan mijn plezier, want Thailand ging  vanwege corona op slot. Ik moest mij met minder goede en duurdere alternatieven tevreden stellen.

Inmiddels is het tij gekeerd, Thailand biedt weer voor iedereen een uitstekende mogelijkheid om familie te bezoeken of vakantie te vieren. Er komen weer mensen, die mij sigaren komen brengen en hopelijk blijft dat zo doorgaan.

Mocht ook u van plan zijn naar Thailand te komen op korte of langere termijn, dan houd ik mij aanbevolen voor uw bereidheid om sigaren voor mij mee te willen nemen. Hoe dat werkt kunt u in bovenstaande link lezen.

Ik zie uw eventuele instemming met het voorstel graag tegemoet. Stuur dan een mailtje naar de redactie; info@thailandblog.nl , en ik neem contact met u op om verdere afspraken te maken. Alvast bedankt voor uw reactie!

Rating: 3.17/5. From 6 votes.
Please wait...

3 reacties op “Sigaren uit Nederland voor Gringo”

 1. Giani zegt op

  Hey Gringo, neem gerust contact op +66984927526 toevoegen en line of bellen, kan ik je zeker helpen, gr

 2. willem van laar zegt op

  Hallo Gringo ,wij gaan in het najaar naar Thailand . hopelijk in september en ik wil wel sigaren voor je meenemen. neem maar contact met mij op .
  gr. W.van laar
  E mail : willem.vanlaar@hotmail.com

 3. Gringo zegt op

  Hey Giani, bedankt voor je reactie. Stuur aub een berichtje via de reactie, dan neem ik contact met je op via Email. Ik ben namelijk een van de zeer weinigen in Pattaya zonder telefoon, ha ha!
  Groeten, Gringo


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website