Medewerkers gezocht voor Thais restaurant in Dieren (Gelderland)

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Oproepen
Tags: ,
27 oktober 2014

Sukanya Thai Cuisine te Dieren, is door het NRC-handelsblad (culinaire verslaggevers) in juni 2014, beoordeeld tot de top 25 beste Oosterse restaurants in Nederland. Daarnaast is Sukanya Thai Cuisine, ook vrijwel zeker het grootste en mooiste Thaise restaurant in Nederland.

Vanwege de toenemende drukte zijn wij dringend op zoek naar de volgende medewerkers:

  • een professionele Thaise kok. Aangezien de tewerkstellingsvoorwaarden recentelijk door de overheid zijn versoepeld, roepen wij ook koks uit Thailand op om op deze functie te solliciteren. Woonruimte is aanwezig;
  • mise en place medewerkers (voorbereidend snijwerk);
  • afwassers;
  • en meerdere serveersters, met restaurant ervaring. Een representatief voorkomen en een goede beheersing van de Nederlandse taal is voor deze functie een absoluut vereiste.

Wij bieden naast een passend inkomen en een prettige werksfeer, voor de juiste medewerkers ook toekomst perspectief, met doorgroei mogelijkheden. Een testcase maakt deel uit van de selectieprocedure.

Bij interesse gelieve een sollicitatiebrief, met cv te richten aan fred.schoolderman@gmail.com

SUKANYA THAI CUISINE B.V.

Wilhelminaweg 57

6951 BN Dieren

Tel.nrs. 0313 – 450055 b.g.g. 06 – 2826 2446


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website