Mijn oproep om mee te werken aan een documentaireserie over de persoonlijke en maatschappelijke avonturen van Thais-Nederlandse relaties heeft veel (vooral positief) stof doen opwaaien. Daarnaast heb ik al een stel mooie reacties per mail gehad.

Graag wil ik nog het een en ander verduidelijken. Het gaat mij om hoe men omgaat met cultuurverschillen en wat mensen qua inburgering meemaken. Verder gaat het me niet alleen om Nederlanders bij wie hier een partner uit Thailand bivakkeert of komt wonen, andersom vind ik ook boeiend.

Het is ook niet de bedoeling om alleen maar afleveringen te maken over Nederlandse mannen met een Thaise vrouw. Hoewel dit veel minder vaak voorkomt ben ik ook zeer geïnteresseerd in Nederlandse vrouwen met een Thaise mannelijke partner. Homostellen M/V zijn ook heel welkom evenals 50 0f 100% transgender relaties.

Tot slot, mijn bedoelingen zijn serieus en positief. Het wordt dus geen televisieserie die nijgt naar “aapjes kijken”.

Graag zoveel mogelijk reacties en voor wie in Thailand zit, van 5 december tot 12 januari ben ik er ook.

Ruud Monster
[email protected]
www.lavafilm.nl

Oproep: Wie wil meedoen aan deze internationale televisieserie? (lezersinzending)

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website