Beste lezers,

Kan iemand mijn helpen met het vinden van mijn vriendin? Zo’n 20 jaar geleden heb ik haar ontmoet in Thailand ben zelfs met haar voor Boeddha getrouwd maar door ziekte van mijn kant zijn we uit elkaar gegaan. Ze woonde destijds in Kalasin stad op de Anankanak we hebben samen een dochter, Leena genaamd.

Is er iemand in Thailand die kan uitzoeken of ze daar nog woont en hoe het met hun gaat? Eventuele kosten worden vergoed. Haar naam is Saigon Sillapat.

Groet,

Willy

=

No votes yet.
Please wait...

7 reacties op “Lezersvraag: Kan iemand mijn helpen met het vinden van mijn Thaise vriendin?”

 1. theoS zegt op

  Elke Thai is geregistreerd en staat in de computer bestanden. Ga naar een Amphur of lawyer of rechtbank en zij is in een wip gevonden. Zelf meegemaakt bij het vinden van mijn 1e Thaise vrouw na 20 jaar geen contact gehad te hebben. Dit in verband met een scheiding.

 2. Frank zegt op

  Hallo Willy,
  Mijn vriendin heeft je oproep op een Facebook groep geplaatst. In deze groep zitten veel Thaise uit Kalasin en omgeving. Volgens mijn vrouw zou het beter zijn als je een foto stuurt van haar destijds.
  Succes Frank

 3. Peter Albronda zegt op

  Hallo Willy,

  ik had tot voor kort kennis aan een Thaise dame die in Kalasin woont en ik kan haar je vraag voorleggen als je wilt.

  Met een vriendelijke groet,

  Peter

 4. peter zegt op

  wil best helpen,maar meer informatie is denk wel gewenst,waar precies woonde ze op de Anankanan road,weet je namen van broers en zussen eventueel ouders geef even duidelijk aan waar de family van leefde winkels of andere werkzaamheden ect.

 5. john zegt op

  beste Willy, het zou wel een heel groot toeval zijn als je via deze blog een bruikbare reactie zou krijgen. Ik denk dat je een grotere kans maakt als je zelf op pad gaat naar Kalasin en gaat vragen bij mensen die al langer wonen in de buurt van waar je vriendin van toen woonde. Ben bang dat je daarvoor wel de hulp moet inroepen van een thais sprekende. Voor wat het waard is. Succes.

 6. Tino Kuis zegt op

  Ik heb geprobeerd de naam Saigon Sillapat in het Thaise alfabet weer te geven maar dat is me niet gelukt. Alleen al dat Sai kun je in het Thais op meer dan 20 manieren schrijven, en dat geldt ook in mindere mate voor de rest van de naam. Heb je de naam in het Thaise schrift? Anders wordt het zoeken heel moeilijk zo niet onmogelijk. Heb misschien een andere fonetiek? Dan kan ik het nog eens proberen.

 7. Sietse zegt op

  Hoi Willy.
  Zijn er meer gegevens bekend en wat heb je zelf ondernomen


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website