Ik geef lessen Thaise Taal en Cultuur in Utrecht

Door Ingezonden Bericht
Geplaatst in Oproepen
Tags:
16 november 2014

Bent u van plan om ons mooie Thailand te bezoeken, te emigreren, te werken als expat of wil je kunnen communiceren? Ik ben een gekwalificeerde lerares met een ruime ervaring en zoek gemotiveerde cursisten die geïnteresseerd zijn in onze mooie cultuur.

Taal en cultuur zijn nauw verbonden, daarom geef ik altijd een combinatie van beide, leg ik de nadruk op lezen en schrijven en de historie van onze mooie land en de Thaise taal.

Ik geef zowel groeps- als privélessen op ieder niveau in een relaxte omgeving bij mij thuis.

Doel is op snelle en productieve wijze kennis over te dragen. Bij de privélessen kan ik op basis van behoefte, beschikbaarheid en interesse een lesplan opstellen.

Leer in één semester (10 lessen) communiceren in het Thais, leer beginnend lezen en schrijven en ontdek de rijke historie en cultuur van ons land.

Khruu Tjaa
(Khruu betekent onderwijzer en Tjaa is mijn roepnaam.)

www.thanutdom.com

Redactie: Khruu Tjaa en haar echtgenoot Edward Bloembergen hebben als tegenprestatie voor deze advertentie een donatie gedaan aan de stichting Thailandblog Charity, die zich als doel heeft gesteld om kinderen en vluchtelingen in Thailand te helpen.


Op zoek naar een leuke bestemming in Thailand?

Gaat u op vakantie naar Thailand en wilt u een goed advies over leuke bestemmingen? Koop ‘Exotisch, bizar en raadselachtig Thailand’, het nieuwe boek van stichting Thailandblog Charity. Daarin vindt u verhalen over het favoriete plekje van 26 bloggers. En die kunnen het weten want ze zijn er geweest. Bestel nu het boek, dan vergeet je het straks niet. Ook als E-book. Klik hier voor de bestelwijze.


No votes yet.
Please wait...

9 reacties op “Ik geef lessen Thaise Taal en Cultuur in Utrecht”

 1. Sjaak zegt op

  Na 10 lessen kon ik mezelf voorstellen, eten bestellen en de weg vragen e.d.
  Nu bezig om Thais te leren lezen en schrijven, dit is minder eenvoudig maar wel leuk!
  Leuk en ongedwongen sfeer met voor mij goede resultaten
  Kruu Tjaa is voor mij een goede lerares

  • Khruu Tja zegt op

   Dank je wel Khun Sjaak! Een goede leraar alleen is niet voldoende, jij werkt ook erg hard om de resultaten te halen. Mijn complimenten. Khruu Tja

 2. Cornelis zegt op

  Utrecht is wat te ver uit de buurt, anders zou ik zeer zeker geïnteresseerd zijn in het volgen van deze lessen!

  • Khruu Tja zegt op

   Khop khun kha Khun Cornelis, bedankt voor je interesse. Khruu Tjaa.

 3. jacques zegt op

  dag Khruu Tjaa,

  Kun je ook iets over de prijzen zeggen? Op zich heb ik wel interesse en Utrecht ligt binnen handbereik.
  Ga echter in januari voor 3 mnd. richting Chiang Mai dus dat zou dan pas vanaf mei kunnen. Zijn er ook mogelijkheden om in CM lessen te nemen??

  groet,

  Jacques

  • Khruu Tja zegt op

   Khun Jacques,

   Bedankt voor je interesse. De prijzen staan uitgebreid op mijn website http://www.thanutdom.com. Ik heb een adres van een goede lerares in Chiang Mai voor je.

   Kun je per e-mail contact met me opnemen.

   Met vriendelijke groet,

   Khruu Jaa

   • Lex K. zegt op

    Beste Khruu Jaa,

    Waarschijnlijk ligt het aan mij, maar ik heb geen enkele prijs op uw site kunnen vinden, zou u zo vriendelijk kunnen zijn om uw prijzen mee te delen?

    Bij voorbaat dank,

    Lex K.

    Dick van der Lugt: Uw opmerking is ter attentie van khruu Jaa gebracht. De prijzen worden wel vermeld, maar zijn moeilijk te vinden. Edward gaat er wat aan doen, heeft hij mij gemaild.

 4. lex K. zegt op

  Beste Dick en anderen,

  De site is inderdaad al aangepast,( echt snelle reactie) de prijzen zijn nu inderdaad een stuk makkelijker te vinden, nu ze onder een apart kopje staan, mijn dank hiervoor en dit zal mij zeker helpen bij mijn keuze.

  Met dank

  Lex K.

  • Khruu Tja zegt op

   Graag gedaan Lex. (Er zat een fout in de website, deze is opgelost en het menu is gewijzigd.)


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website