Bijgeloof kan veel geld opleveren, dat blijkt maar weer uit een veiling van 42 telefoonnummers die het geluksgetal 9 bevatten. 

De Thaise telecomautoriteit NBTC hield een veiling van telefoonnummers die op de eerste dag van de tweedaagse veiling al 72,8 miljoen baht opgeleverd. Het nummer 091-999-9999 bracht 8 miljoen baht op, 63 personen boden erop. Een andere topper was het nummer 088-999-9999 met 6,6 miljoen baht, gevolgd door 090-999.9999 met 6 miljoen baht.

De veiling nam 5 uur en 33 minuten in beslag en werd bijgewoond door 69 bieders.

Bron: Bangkok Post


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “Veiling telefoonnummers met geluksgetal 9 levert 73 miljoen baht op”

  1. chris zegt op

    Een goede zaak toch. Zo gaat het ook met de nummers op kentekenplaten van motorvoertuigen. Compenseert een beetje voor het feit dat de meerderheid van de Thaise bevolking geen inkomstenbelasting betaalt. Dat is ook een geluk maar dat beseft men niet.

  2. Jacques zegt op

    Wie het breed heeft laat het breed hangen. Voor mij als nuchtere Nederlander absurt dit soort bedragen. De tijd zal leren of het ze geluk brengt.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website