Politie Pattaya haalt seksend stel uit de zee

Door Redactie
Geplaatst in Opmerkelijk
Tags:
25 juli 2017

De politie van Pattaya heeft ingegrepen toen twee dronken Britse toeristen de liefde bedreven in de zee. De man en vrouw werden gearresteerd voor schennis van de openbare zeden. De twee lieten zich niet weerhouden door de vele toeschouwers op het strand.

Enkele strandwandelaars zagen het vrijende koppeltje zondagnacht copulerend in zee. Al snel ontstond een grote groep van toeristen die geamuseerd toekeken.

De politie maakte na een melding een einde aan de seksshow. Twee agenten dwongen het koppeltje om uit het water te komen en mee te gaan naar het dichtstbijzijnde politiekantoor. De toeschouwers filmden het hele tafereel met hun smartphone.

Uiteindelijk moesten de toeristen een boete van 1.000 Thaise baht betalen. Toen ze weer nuchter waren en zich verontschuldigd hadden, werden ze vrijgelaten.

Bron: Diverse media


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

23 reacties op “Politie Pattaya haalt seksend stel uit de zee”

 1. Khun Peter zegt op

  Tja, seks en Pattaya dat gaat niet samen, haha.

  • chris zegt op

   seks met je eigen vriendin en Pattaya gaat niet samen…

   Daarvoor word je TERECHT bekeurd. Je stoot de bardames de som-tam uit de mond.

   • Cornelis zegt op

    Ik heb ooit ergens gelezen dat ‘je vriendin meenemen naar Pattaya’ te vergelijken is met het meenemen van je eigen boterhammen naar een restaurant………..

 2. Piet zegt op

  Hij klaagde altijd dat zij nooit ‘nat’ genoeg was ….maar gelukkig heeft dit stel nu een oplossing gevonden tegen de prijs van 20 euro een koopje !!

 3. Leo Th. zegt op

  Van die boete zullen ze niet wakker liggen maar nu zullen ze zich ook beseffen dat de online filmpjes hen nog lang zullen achtervolgen. Het gedrag van al die voyeurs snap ik ook niet, bedrijf de liefde lekker zelf in een comfortabel bed zonder pottenkijkers.

 4. Gerrit zegt op

  tja,

  Ze hadden ook geen werkvergunning hé

 5. Cornelis zegt op

  De uitdrukking ‘met iemand in zee gaan’ krijgt in dit licht een heel andere betekenis dan de oorspronkelijke……..

  • jean zegt op

   Goed gevonden….leuk

  • Francois Nang Lae zegt op

   Maar nu worden ze in de boot genomen.

 6. chris zegt op

  https://www.youtube.com/watch?v=TneyM4-14ZA

 7. Dion zegt op

  Een milde straf vind ik zelf

 8. Frans Nico zegt op

  Het was kennelijk donker en waren ze (in eerste instantie) alleen. Hebben die aangesnelde toeschouwers niets anders te doen? Bovendien is in het donker begluren van anderen in hun intieme beleving schending van hun privacy. En dan ook nog de politie erbij halen. Schande….

  P.S. Ik heb dat in mijn jonge jaren ook wel eens gedaan. Notabene in Spanje tijdens het dictatoriale bewind van Franco. Het militaire bewind in Thailand is kennelijk nog erger…. Bah, kunnen we niet eens meer onze gevoelens uiten?

 9. Stefaan zegt op

  De meesten onder ons hebben de fantasie om eens te sexen in het openbaar. Niks mis mee, zolang je ervoor zorgt dat het discreet gebeurt en dat niemand je kan zien. De kleine kans op betrapt te worden maakt het spannender.

  Maar als je betrapt wordt, dan moet je ophouden. Het kan niet. Wordt niet aanvaard in onze maarschappij, en terecht. Ook niet in Pattaya. Ook meer dan terecht.

  Koppels die gewoon doorgaan met sex in het openbaar terwijl er toeschouwers zijn, zijn ziekelijk, en verdienen een hogere boete.

  • Khun Peter zegt op

   Het lijkt mij niet dat jij kan bepalen wat normaal is en wat niet. Misschien zijn de mensen die gaan staan kijken wel ziekelijker dan het stel…..?

   • Pat zegt op

    Zo zie ik het ook, Peter.

    Bovendien, wat valt er ‘s avond of ‘s nachts (toch behoorlijk donker) nu te zien aan een seksend koppeltje?

    Tenzij je met een nachtkijker vlak bij het water staat, maar wie is dan de vreemde vogel?

    Op elk doorsnee strand in Spanje zie je de kontjes de ganse nacht op en neer gaan, je negeert dit of kijkt ernaar. Dat zijn de twee opties.

    Ben akkoord als er sprake is van echte provocatie is, zoals erg dicht bij de boulevard, veel geluid, een exhibitionistische positie aannemen, tijdens de dag, etc…

    • Dion zegt op

     Weet niet of je ooit in pattaya bent geweest masr in de avond zit het strand vol met thaise mensen die aan het eten zijn die klaar zijn met werken en een hoop thaien die hun hengel uitgooien om een vis te vangen om te kunnen eten

     • RonnyLatPhrao zegt op

      Ik zie daar ‘savonds in het donker vooral ratten over het strand lopen….

 10. Pat zegt op

  Dit is duidelijk een eerste stap naar de grote opkuis van Pattaya, zo wordt het zeker ooit nog een warm familieoord…

  Ik begrijp deze actie van de politie niet echt, overal ter wereld wordt er ‘s nachts op het strand en in de zee gesekst.
  Eerlijk gezegd is Pattaya zelfs nog de grote uitzondering, want ik zag het daar nog nooit!!

  Vermoedelijk omdat het seksaanbod op het vaste land groot genoeg is, en ook omdat het strand van Pattaya nu niet echt het meest mooie van de wereld behoort.

  Was misschien de laatste keer voor haar, want als ik de foto bekijk dan mag ze als jonge meid echt wel iets doen aan haar Britse lichaam…

 11. brabantman zegt op

  Men heeft sinds geruime tijd in Pattaya op de Beach Rd enorm sterke verlichting aangebracht. Juist om fun on the beach te voorkomen. Toch niet 100% geholpen…..

  • Frans Nico zegt op

   Dat had ik wel kunnen voorspellen. Hier in Spanje is de boulevard langs het strand goed verlicht maar op het strand wemelt het van de gebruikte condooms. Ik vraag mij heel soms af of ze die condooms niet kunnen recyclen voor hergebruik in arme landen, zoals T…….

 12. roland jacobs zegt op

  Ik herinner me 11 jaar geleden , toen logeerde ik in een Hotel in soi 13 zat vaak met die Meiden te te praten op de beach Road , toen we opeens een stel zag te sexen . farang lag op een matje en zij zat op hem te schudden op en neer ,links en rechts en veel mensen zat er naar te kijken en andere waren er ook verlegen om naar te kijken , en geen haan die er naar kraait . maar nu zijn het andere tijden en de politie zijn meer buiten om boetes te incasseren .

 13. Geert zegt op

  Ik snap dat het niet kan maar waarom doen ze dan niets aan alle pingpongbal en andere bars waar je de dames van lichte zeden kunt oppikken??
  Mischien word er veel smeergeld betaald of protectionmoney?
  Ik zit nu zelf in koh samui en had er zelf nog niet aan gedacht maar het brengt me wel op een idee!
  Geintje ik beleef een hele leuke vakantie hier in Thailand en zou er zelfs nog wel willen wonen maar daar waar ze heel erg flexibel zijn zijn ze oh zo preuts mischien dat ze zoiets hebben wat je niet weet wat je niet deert?
  Geen idee maar het is een super land en erg beleefde mensen maar je komt weinig te weten van hun eigen situatie?
  Want dat is waar ik zo benieuwd naar ben!

  • lung addie zegt op

   Beste Geert,
   vooral deze laatste 2 zinnen deden me glimlachen. Dat Thailand een superland is in de ogen van een toerist is best mogelijk, doch indien je er woont zal je vlug tot de vaststelling komen dat er ook een boel nadelen zijn, wat ook doodgewoon normaal , nergens is het enkel rozengeur en maneschijn . Ik kom hier nu 18j en woon hier reeds verschillende jaren maar sommige zaken kan je als een illusie beschouwen, vooral doordringen in de denkwijze van een Aziaat.

   “Geen idee maar het is een super land en erg beleefde mensen maar je komt weinig te weten van hun eigen situatie? Want dat is waar ik zo benieuwd naar ben!”

   Een Aziaat, niet enkel een Thai, is veel geslotener als het privézaken betreft, dan een Europeaan. Ze weten graag alles over jou, maar iets prijsgeven over zichzelf dat is wat anders. Je zal dan nog meer dan een specialist in het ” de pieren uit de neus halen” moeten zijn en …. ze hebben vaak een heel klein neusje, dus zal het veel peuterwerk zijn. Ik denk dat je er nog vele jaren zal over doen om uw nieuwsgierigheid te bevredigen.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website