De bekende Thailandblogger Richard Barrow waarschuwt op Twitter dat de website https://thailandintervac.com waar buitenlanders zich kunnen registeren voor een vaccinatieafspraak, zeer slecht beveiligd is.

Je dient er rekening mee te houden dat al jouw persoonlijke gegevens vrij beschikbaar zijn. Hij kon vrij simpel de registratie-informatie van andere personen inzien zonder de website te hacken.

Dus ben je op je privacy gesteld dan kan jij je beter niet registeren op een dergelijke gammele website.

Bron: Twitter Richard Barrow


» Laat een reactie achter


Rating: 5.00/5. From 7 votes.
Please wait...

3 reacties op “Richard Barrow: Website Thailandintervac.com zo lek als een mandje!”

 1. Tukker Jan zegt op

  website https://thailandintervac.com is al niet meer bereikbaar, ze zijn er snel bij na de tweet, nu maar hopen dat dat men er een goed IT persoon voor reparatie neer zet,

 2. Marc zegt op

  Ik heb toch srieuse vragen over die IT gasten van de overheid zeker met deze app , de app die ze hebben met de 90 dagenmelding ligt ook voortdurend uit en al jaren , nu een app om in te schrijven om te laten vaccineren werkt ook al niet , kan dat echt niet beter ?

  • DirkJan zegt op

   Neen, dat kan niet beter want als het beter kon dan zou het beter zijn. En serieuze vragen hoef je niet te stellen want je krijgt er geen afdoende antwoord op. En verder is Thailand geen land in West-Europa, maar ligt het ergens in Zuid-Oost-Azië waar men graag doet alsof het bij hen beter leven is. Reden waarom veel West-Europeanen menen er “permanent” te moeten gaan wonen, om na een jaar of 4 bekaf en berooid terug te keren.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website