Deze video toont de aandoenlijke beelden van olifant Faa Mai die in slaap valt als de jumbo wordt toegezongen door de verzorgster.

Olifant Faa Mai is bewoner van de Elephant Sanctuary in Chiang Mai waar zieke en mishandelde olifanten worden opgevangen.

Eén van de oprichters van dit park is olifantenverzorgster Sangduen “Lek” Chailert. Ze heeft slechts een paar minuten nodig om de kolos naar dromenland te zingen met haar zoetgevooisde stem.

De video is een hit op YouTube en is al meer dan 1,2 miljoen keer bekeken.

Video: Olifant valt in slaap na slaapliedje verzorgster

Bekijk hier de video:

[youtube]http://youtu.be/gPFJrYvnL-w[/youtube]

No votes yet.
Please wait...

4 reacties op “Olifant valt in slaap na slaapliedje verzorgster (video)”

 1. quillaume zegt op

  Kijk dit vind ik nou echt aandoenlijk, echt geweldig.
  Dikke pluim voor die Thaise dame die met engelen geduld die olifant verzorgt.
  Gr.
  Quillaume

 2. v.d.velde zegt op

  Prachtig om te zien .

 3. BerH zegt op

  Ik kedn haar. Voor 4 jaaar ben ik daar geweest en heb daar 2 weken meegeholpen. Zij is echt heel goed met olifanten, Ze heeft ook een harde strijd moeten leveren om het park op te zetten. Ze werd tegengewerkt door de overheid. Want de eigenaren van olifanten zien in haar een bedreiging voor hun inkomsten. Nu wrkt ze meer samen met de overheid en betrekt ze ook de dorpelingen erbij die nu een inkomen krijgen omdat ze daar werken of omdat ze de voeding van de lokale boeren betrekt. Eigenaren of mahouts krijgen vaak een inkomen van haar als ze met d olifant in het park komen. Ze moeten dan wel voldoen aan de regels van het park. Het eerste is dat ze de metalen haak die mahouts gebruiken om de olifanten te laten gehoorzamen in moeten leveren.
  Dit is allemaal in het Elephant Nature Park in de omgeving van Chiang Mai. Je kunt het park bezoeken en is zeker een aanrader. Je wordt met en minibusje gebracht en gehaald en bent de hele dag onder de pannen. Op het park krijg je ook een uitgebreide heerlijk lunch. Je kunt de olifanten wassen, voeden enz. Er wordt beslist niet op gereden. Want mensen doe dat niet, niet op de rug van een olifant gaan rijden want dat is heel slecht voor hun rug. Als je naar het park gaat krijg je daar ook voorlichting over.
  Kijk ook een op hun website of als je meer tijd hebt ga er meehelpen als vrijwilliger, kost wel wat maar je hebt een onvergetelijke ervaring.

 4. Henny zegt op

  Ik ben er pas 3 dagen geweest. Een indrukwekkende ervaring. Ik onderschrijf volledig wat BerH zegt.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website