Olifant maakt bijzondere selfie

Door Redactie
Geplaatst in Opmerkelijk
Tags: ,
28 mei 2015

Je hebt selfies en selfies, maar deze is wel heel bijzonder. Toen de 22-jarige Christian Leblanc op rondreis was in Thailand, maakte hij de meest bijzondere selfie ooit. De camera van de student uit Canada werd namelijk even geleend door een olifant.

In een dierenpark kocht Christian samen met zijn vriendin enkele bananen om aan de olifanten te geven. Maar na een aantal vruchten te hebben verorberd, greep een nog hongerige olifant met zijn slurf naar de GoPro-camera van Christian. Aangezien de camera zo was ingesteld dat hij automatisch foto’s nam, was deze spectaculaire selfie het  resultaat.

De foto werd wel al enkele maanden geleden genomen, maar ging nu pas viraal via de Instagram-account van Christian. Het bovenschrift ‘Let’s get this Elfie on Ellen Degeneres!’ maakt ook meteen het doel duidelijk: een vermelding krijgen in de populaire Amerikaanse talkshow van Ellen Degeneres.

Bron: THE HUFFINGTON POST


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

1 reactie op “Olifant maakt bijzondere selfie”

  1. Edje oet Twente zegt op

    Maak dat de kat wijs, een banaan in de ene hand van zijn vriendin, en de camera in de ander, als de betreffende olifant de camera al in zijn slurf had, dan was er hoogstwaarschijnlijk eerder een selfie ontstaan van zijn maaginhoud.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website