Muay Thai boksen met een farang (video)

Door Redactie
Geplaatst in Opmerkelijk
Tags: ,
16 december 2017

Thaiboksen (Thai: muay Thai) is een oude vechtsport die al eeuwen in Thailand wordt beoefend. Het thaiboksen is in Thailand zeer populair. Je kan bij wijze van spreken op iedere straathoek terecht voor een training of een wedstrijd.

In sommige uitgaansgebieden kunnen buitenlanders ook de ring in stappen om het op te nemen tegen een Muay Thai bokser. Overmoedig door veel drank doen sommigen dat ook, zoals in deze video is te zien. Toch blijkt deze forse Canadees zijn mannetje te staan. Al blijkt wel dat het bij Thaiboksen niet alleen gaat om kracht, maar vooral om conditie.

Video: Muay Thai boksen met een farang

Bekijk de video hieronder:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Mdt_NXOoH3w[/embedyt]

7 reacties op “Muay Thai boksen met een farang (video)”

 1. Martien zegt op

  Farang kan beter een paar hectares gras gaan maaien……..dat ligt eerder plat dan zijn tegenstander!

 2. Sir Charles zegt op

  Het valt inderdaad niet mee tegen een kolos met zo’n vetpens die 1,5 tot 2 maal zo zwaar is, je slaat en bokst toch tegen een enorme drilmassa wat dan fungeert als een soort van stootkussen.
  Het komt dan neer om gebruik te maken van behendigheid, techniek en uithoudingsvermogen die vrijwel ontbreken bij zo’n tegenstander, ‘domme kracht’ houdt hij niet lang vol dus nadien één goedgeplaatste stoot en het is voor hem gebeurd.

  Alhoewel een professionele wedstrijdbokser was na 20 seconden al klaar geweest…

 3. Leo Th. zegt op

  Ja, zo zie je waar drank mensen toe aan kan zetten. Hij komt er eigenlijk nog goed vanaf, eigen te triest voor woorden.

 4. DJ zegt op

  Nou wat je er ook van mag vinden hij is in ieder geval niet bang uitgevallen deze farang, mijn symphatie heeft ie gewonnen aan het einde van het gevecht waarbij ie zich een zeer sportief verliezer toonde. Dan heb je in ieder geval iets van de sport begrepen nietwaar…………

 5. Michael siam zegt op

  Hahahah hij staat zijn mannetje-laat me niet lachen. Als er Thais bestonden van zijn gewicht dan was hij binnen 20 sec. KO gegaan. De Thai is veel te snel veel te handig en eigenlijk ook nog aardig voor hem.

 6. jan scheys zegt op

  gelukkig komt de Farang goed afgetraind en met een mooie bilspleet in de ring haha.
  maar het moordende klimaat in de ring eist toch direct zijn tol op…
  gelukkig is de Thai ook maar een amateur of het gevecht had geen 3 minuten geduurd

 7. Luit zegt op

  Dit doet me terug denken aan een gevecht in de Best Friend bar aan de beach road. Hele club van een sportschool uit Frankrijk een afgetrainde Fransman nam het op tegen een Thai, De Thai iedere ronde een paar keer tegen canvas. Einde van de 3e ronde, partij afgelopen en de scheids steekt de hand van de Thai de lucht in (ja zo lang een Thai nog staat, wint hij de partij). Die club had zwaar gegokt bij de Thai daar en ook bij de dames achter de barretjes, helaas voor de Fransen want ze hadden verloren, kortom de 4e ronde was erg vermakelijk>>>>> 🙂


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website