De redactie kreeg een paar foto’s toegezonden van een lezer die nogal verrast was over een salade die op het bord lag. Hoewel deze er in eerste instantie lekker uit zag, bleek een tweede blik noodzakelijk die er minder smakelijk uit zag. Zo bleek er ongenode gast in de salade te zitten. 

Het restaurant Boncafe in Naklua die deze ‘spinnen salade’ serveerde controleerde direct de menukaart en bevestigde dat dit geen nieuw soort salade was voor fetisjisten en derhalve niet geserveerd had mogen worden. Als pleister op de wonde hoefde de salade niet afgerekend te worden.

Of de verantwoordelijke in de keuken een ‘boete’ heeft gekregen verteld het verhaal niet.

Eet smakelijk (nadat je eerst uitgebreid je salade hebt gecontroleerd…..).

4 reacties op “Lezersinzending: Een lekkere maaltijdsalade met…….”

 1. l.lagemaat zegt op

  De salade zal ongetwijfeld “vers”zijn geweest, anders zou de spin dood zijn!

  Eerlijk gezegd valt het mij tegen van “Bon Cafe”vlakbij Soi 27,normaal
  gesproken zijn de produkten wel goed.

 2. Geertg zegt op

  Krijg je n keer iets extra bij je salade is het weer niet goed. Kan ook in Nederland gebeuren. Gewoon pech. En netjes opgelost. Heb daar meer dan eens gegeten zonder extra toevoegingen aan het eten.

 3. Dirkphan zegt op

  Belachelijk gewoon.
  Valt in de beste keukens (vooral bij u thuis?) ook voor hoor.
  En eu…. kan alleen op onbespoten groenten.

 4. Joseph zegt op

  Bon Café is een keurige zaak en het kan in elk restaurant voorkomen. Ga maar naar het toilet in dezelfde zaak: keurig schoon en daaraan kun je vaak de netheid afwegen. Een deze dagen een hapje gegeten in Old Dutch te Bangkok. Als je daar boven naar het toilet gaat schrik je je dood en kan de keuken nauwelijks anders zijn Afgrijselijk! Eet er nimmer meer.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website