Op 19 augustus deed Lot een oproep op Thailandblog: 

“Wij zijn net terug van een heerlijke reis door Thailand. Nu zijn we op de laatste dag in Bangkok het lievelingsknuffeltje van onze 7 jarige dochter vergeten. Hij is door een medewerker van het hotel gevonden, tussen de lakens in de laundry. We hopen dat we misschien via dit forum iemand kunnen vinden die binnenkort naar nederland vliegt, en zo lief is om hem mee te nemen. Het is een klein popje, zo groot als een hand, eigenlijk een vodje. Hij wordt zeer gemist!”

Onze ambassadeur Karel Hartogh reageerde direct, hij moest binnenkort terug vliegen naar Nederland en bood aan om het knuffeltje terug te brengen naar de 7-jarige Daantje die haar popje zo miste.

Vandaag ontving de redactie een bedankje van Lot de moeder van Daantje:

“Ons in Bangkok vergeten knuffeltje is terug! Dankzij een snelle en super vriendelijke actie van onze geweldige ambassadeur, die het geen probleem vond om dit popje mee te nemen. Er wordt weer heerlijk geslapen hier!

Karel Hartogh, veel dank namens ons hele gezin, maar vooral namens Daantje, hier op Schiphol, net herenigd met haar liefste vriendje.”

8 reacties op “Knuffeltje terug! Bedankt ambassadeur Karel Hartogh!”

 1. Khun Peter zegt op

  De ambassadeur scoort hier wel bonuspunten mee. Allereerst omdat hij direct zijn hulp aanbood en ten tweede omdat blijkt dat hij nu al een trouwe lezer van Thailandblog is. Hulde! Een sympathieke actie van dhr. Hartogh.

 2. Rob V. zegt op

  Dat is nog eens een leuke verassing! Ik sluit me bij Khun Peter aan, zeer sympathiek, een pluim voor Karel Hartogh! Iemand met relatief zo’n kleine daad ziels gelukkig kunnen maken, fantastisch toch? 🙂

 3. simon borgers zegt op

  Er is niets leuker dan een kind blij temaken en blij te zien.Geweldig van de Dhr Hartogh.

 4. Nol zegt op

  Geweldige ambassadeur n.l. eentje van de oude stempel die zich niet verheven voelt maar gewoon zichzelf is gebleven, Chapeau !!

 5. Cees1 zegt op

  Dat geeft inderdaad weer vertroewen in de mensheid. Dat mensen bereid zijn om dit soort dingen te doen.
  En zeker als het een ambassadeur betreft. En vooral als het ” onze ” ambassadeur is . Inderdaad een grote pluim voor deze heer

 6. Johan zegt op

  Applaus voor ambassadeur Karel. Niet alleen voor deze actie, maar ook voor de klantvriendelijke behandeling. Ik was vergeten mijn inkomstenverklaring in te vullen. Boekte 8 uur in de ochtend een ticket Khon Kaen naar Bangkok en om 14 uur was ik tbij immigratie Khon Kaen voor mijn nieuwe jaarvisum. Gaf het fiormulier af op de ambassade en binnen tien minuten was alles door en lieve, vriendelijke mevrouw geregeld. Dat heet goed zijn voor je landgenoten, Nogmaals mijn dank!

 7. colin de jong zegt op

  Een compliment en een ambassadeur waardig, die gelukkig met zijn beide benen op de grond blijft staan. Hier hebben we lang op moeten wachten, en hoop dat hij nog veel positieve zaken aanpakt en onze belangen beter beschermd in Thailand, want wij zijn nagenoeg rechteloos hier. En dat in tegenstelling van de Thais die volledige rechten hebben bij het kopen van een huis en grond, en een zaak kunnen openen in ons land. De EU ambassadeurs moeten eens nodig bij elkaar gaan zitten, om ook voor onze rechten op te komen hier in Thailand. Dat zal hem zeker toevertrouwd zijn met zijn achtergrond, want onze nieuwe ambassadeur heeft Internationaal rechten gestudeerd. Wens dhr. Hartogh veel succes, en een prettige en succesvolle ambtsperiode toe. Een goed begin is alvast het halve werk, en hij heeft voorlopig een zeer goede indruk achtergelaten bij ons MKB Thailand in Bangkok. Chapeau !

 8. Mr.Bojangles zegt op

  Het zijn de kleine dingen die het doen. 😉

  ( https://www.youtube.com/watch?v=g3GWvDw3uWs )


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website