Kenteken Prayut goed voor winnende lotnummers

Door Redactie
Geplaatst in Opmerkelijk
Tags:
3 juni 2015

In Nederland zou het niet nieuwswaardig zijn maar Bangkok Post zet het op de voorpagina van de krant: Er is een overeenkomst tussen het winnende lotnummer van de staatsloterij en de laatste drie cijfers  van het kenteken van een auto van premier Prayut.

In een land waar bijgeloof het belangrijkste geloof is kan het niet anders of het is het gesprek van de dag. Het winnende lotnummer van gisteren met zes cijfers: 388881. De laatste drie cijfers – 881- blijken overeen te stemmen met nummerplaat van Prayut’s Mercedes-Benz sedan.

Leuk, maar Prayut maakte gisteren geen gebruik maken van de Mercedes om naar zich naar het Government House te laten vervoeren. In plaats daarvan kwam hij aan met het zelfde busje dat voorheen werd gebruikt door ex-premier Yingluck Shinawatra.

Na de vergadering, vertelde Prayut aan verslaggevers dat zijn sedan door onderhoud en reparatie niet beschikbaar was en hij daarom het busje gebruikte.

Toeval of niet maar ook de nummers op kentekenplaten van voormalig premier Yingluck, bleken meerdere malen goed te zijn voor winnende lotnummers.

3 reacties op “Kenteken Prayut goed voor winnende lotnummers”

 1. mark zegt op

  In het Westen noemen ze dit soort toevalligheden “handelen met voorkennis”, toch? In Thailand is het “goodluck” 🙂

 2. ruddy zegt op

  Waarom komen in het Thaise nieuws bij een verkeersongeval altijd de nummerplaten van de betrokken voertuigen 10 keer vol in beeld ?

  • Davis zegt op

   Die geven de loterijnummers aan die zeker niet winnen.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website