Fikkie krijgt zijn eigen park in Bangkok

Door Redactie
Geplaatst in Opmerkelijk
Tags: , ,
30 augustus 2011

Bangkok gaat voor 50 miljoen baht een hondenpark aanleggen. Dat is dan het enige park in Bangkok waar honden mogen komen, want andere parken zijn verboden terrein voor hen.

Het hondenpark krijgt een joggingbaan van 300 meter, zandbak, fontein en een zone met toestellen voor oefeningen. Het park is alleen toegankelijk voor hondenbaasjes (plus hond) die hun dier hebben geregistreerd bij de BMA. De hond moet ook gevaccineerd zijn. De honden krijgen een microchip geïmplanteerd met een registratienummer; de baas een legitimatiebewijs met gegevens over de hond. Vrij rondlopen is er niet bij; de hond moet aangelijnd blijven en het baasje moet de ontlasting van het beestje opruimen.

Net als alle openbare parken is het hondenpark ’s nachts gesloten. Midden volgend jaar gaat het open bij de Watcharapol intersection.

www.dickvanderlugt.nl


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website