Dit is werkelijk een spectaculaire video. Deze jongens halen de meeste spectaculaire stunts uit in de ‘Ghost Tower’ in Bangkok. 

Het is een populaire maar illegale toeristische bestemming in het centrum van Bangkok: de Sathorn Unique. Deze spookwolkenkrabber van 50 verdiepingen staat al vel jaren leeg. De luxe wolkenkrabber is nooit afgebouwd omdat in 1997 de economie in Zuid-oost Azië instortte.

Thai moeten er niets van hebben zij geloven dat het spookt in de toren. Dat beeld wordt nog eens bevestigd doordat een aantal buitenlanders deze locatie uitkozen voor hun zelfmoord.

In deze video zie je een aantal Freerunners aan de gang in het gebouw, dat zorgt voor spectaculaire beelden. En mocht je het van plan zijn: ‘Don’t try this at home!’

Video: Farang freerun in de ‘Ghost Tower’

Bekijk hier de video:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=XYUxHhF0LZk[/youtube]


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

8 reacties op “Farang freerun in de ‘Ghost Tower’ (video)”

 1. Leo Th. zegt op

  Krijg pijn in mijn buik bij het kijken van de stunts van deze onverschrokken gasten, die spotten met hun leven. Ben dan ook snel afgehaakt, kon het niet meer aanzien. Nog niet zo lang geleden was er ook op de tv een documentaire over het beklimmen van de brug in San Fransisco (volgens mij dezelfde 2 freerunners als in deze video) die daar hun halsbrekende stunts uithaalden. Wat hebben die gasten een lef! Je kan natuurlijk ook anders over denken.

  • Dirk zegt op

   Je kan het inderdaad ander bekijken.
   Als het Thaise jongeren waren, zouden het onverantwoordelijke gekken zijn.

 2. Edwin zegt op

  Dit is echt disrespect voor je leven, ongeacht afkomst. Maar ja, ieder ze ding.

 3. Daniel VL zegt op

  Ik geloof niet dat deze mannen in hun bed zullen sterven. dit is lachen met de dood.

 4. Slagerij van Kampen zegt op

  Wel een mooi uitzicht daarboven! Ik ga daar binnenkort ook maar eens klauteren denk ik.

 5. Tony zegt op

  Deze toren is sinds 2016 afgesloten voor toeristen en illegale bezoekers, met bewakers. Afgelopen januari heb ik het ter plaatse gecheckt. Er werd bewaakt met mensen en honden. Filmpje moet dus ouder dan 2016 zijn.

  • Francois Nang Lae zegt op

   Klopt. Deze video is uit 2015. Bij de “gerelateerde artikelen” staat ook een link naar een eerdere plaatsing van dit filmpje.

 6. Frankc zegt op

  ik krijg buikpijn als ik het zie, en geef meteen toe dat ik dit nooit zou kunnen. Ze hebben soms een apparaat in een hand vast waarmee ze zich vast lijken te houden, weet iemand wat dat is?


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website