De controversiële voorman van de ‘Rak Thailand Party’ Chuwit Kamolvisit, heeft zichzelf weer in de schijnwerpers weten te zetten.

Op zijn Facebookpagina plaatste hij een video van een zwempartij in het zeewater bij Koh Samet’s Phrao Bay, dit om te bewijzen dat het water schoon en ‘zwembaar’ is na de olieramp.

Chuwit liet weten dat hij geen olieresten meer kon vinden. Koh Samet zou een eerste keuze zijn voor een weekendje weg. Verder complimenteerde Chuwit daarvoor het staatsbedrijf PTT en de marine omdat zij in staat waren om de olie zo snel op te ruimen.

Video ‘Het zeewater bij Koh Samet is schoon’

Bekijk de video:

[youtube]http://youtu.be/TXtqiBoDsLU[/youtube]


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

2 reacties op “Chuwit Kamolvisit: ‘Het zeewater bij Koh Samet is schoon’ (video)”

 1. geert zegt op

  Wat zijn ze toch grappig, die Thais.Is die bril bescherming tegen vervuiling?De chemische troep die in het water is opgelost zie je dus niet.Alleen het koraal gaat maar dood. En alles wat daarop en in de buurt leeft dus ook. Maar zoals meneer zwembril laat zien zie je daar nu nog niks van.Tragisch.

  • Sir Charles zegt op

   Het filmpje doet me er enigszins aan denken toen in 2004 Thailand getroffen werd door het H5N1-virus en dat daarom de toenmalige PM -de broer van- op de televisie demonstratief een kippenbout aan het verorberen was.
   De vraag is nog steeds of het wel van een Thaise kip afkomstig was…


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website