Thaise man laat buurman kies trekken en bloedt dood

Door Redactie
Geplaatst in Opmerkelijk
Tags:
19 juni 2015

Een Thaise man is doodgebloed nadat hij zijn buurman gevraagd had zijn kies te trekken. Dat gebeurde niet op de meest geavanceerde wijzen, maar met een touwtje aan een steen.

De 64-jarige Pree Namthip lag gisteren dood in zijn woning, omringd door wat pakjes pijnstillers. Een nichtje van de man, de 29-jarige Mayuree Namthip, vertelde de politie dat haar oom een dag eerder nog klaagde over kiespijn. Namthip nam vervolgens het heft in eigen handen en schakelde de buurman, slager van beroep, in. Voor 20 Thaise baht hielp de buurman de patiënt.

Hij bond een touwtje om de pijnlijke kies en bevestigde dat aan een steen. Toen gooide hij met de steen. De kies kwam los, maar bloede hevig. Later overleed aan zijn verwonding.

Namthip was bang voor de dokter en voor de tandarts, een reden voor hem om zijn buurman in te schakelen.

Bron: Bangkok Post – http://goo.gl/slhTUd

5 reacties op “Thaise man laat buurman kies trekken en bloedt dood”

 1. Sjaak S zegt op

  Als het niet zo triest was, was het wel om te lachen… bang voor de tandarts en dokter, maar laat zich door de buurman “helpen”. Dat doet ie geen tweede keer meer.

 2. arie zegt op

  Stevig aande tand gevoeld.

 3. ruud zegt op

  Met die steen aan een touwtje was misschien nog niet zo veel mis, als de kies niet zo vast zat, dat ook een deel van de kaak is meegekomen met de kies.
  Het probleem zal waarschijnlijk met de pijnstillers te maken hebben, die er voor kunnen hebben gezorgd dat het bloed dunner werd en daardoor niet stolde.
  Toch al wat lastiger in je mond met al dat speeksel.

 4. joy zegt op

  Het is natuurlijk een aanname, maar vermoedelijk heeft hij ook ietwat teveel lao kauw genuttigd…..
  samen met de buurman.
  Inderdaad een triest verhaal, dat je zo aan je eind moet komen.
  De buurman had beter de 20 baht niet aan kunnen nemen.

  Joy


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website