Heb je er ooit van gedroomd om in een lodge te slapen en wilde dieren in hun natuurlijke leefomgeving te zien? Of om in een idyllisch huisje op het platteland weer één te worden met de natuur? Je bent niet de enige!

Onderzoek wijst uit dat één op de vijf (20%) Nederlandse reizigers in 2019 in dergelijke, unieke accommodatietypes wil verblijven. Het onderzoek van Booking.com toont ook aan waaróm reizigers geïnspireerd raken om de traditionele wegen te verlaten en een alternatieve accommodatie kiezen voor hun volgende vakantie. Zie jij jezelf al in een botel of iglo overnachten?

Omdat vakanties de kans bieden iets nieuws te proberen is het geen verrassing dat wereldwijd meer dan een derde (37%) van de reizigers van plan is om in 2019 minstens één keer in een unieke accommodatie zoals een kasteel of boomhut te verblijven. Door een woning-achtige accommodatie te boeken, kunnen reizigers de omgeving van hun bestemming goed verkennen en ervaren ze ver van huis toch een thuisgevoel.

Naast het feit dat je je bestemming op een andere manier kunt beleven en ontdekken met alternatieve accommodatietypes, kunnen ze ook goedkoper uitvallen dan je gewend bent; bijna de helft (45%) van de reizigers wereldwijd zegt dat ze met een woning-achtige accommodatie het meeste waar voor hun geld krijgen.


» Laat een reactie achter


No votes yet.
Please wait...

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website