New York is de beste stad in de wereld om te winkelen. De Amerikaanse stad biedt voldoende afwisseling in winkels, wordt goed bezocht en personeel is vriendelijk tegen winkelend publiek. Bangkok staat op de twaalfde plaats in een lijst met de 25 beste winkelsteden ter wereld.

Dat blijkt uit de beoordelingen van de Britse reissite Expedia.

Berlijn is de eerste Europese stad in de lijst en staat op plek twee. De Duitse stad scoort een 10 op vriendelijkheid, maar bezoekers hebben het gevoel niet voldoende te krijgen voor hun geld.

Bangkok moet andere Aziatische steden voor zich laten zoals Kuala Lumpur en Singapore. Bangkok scoort beduidend minder op vriendelijkheid (van het winkelpersoneel?) en scoort zelfs een drie een dikke onvoldoende op dat aspect.

Amsterdam staat op plek 24. Bezoekers vinden personeel van winkels vriendelijk, maar hebben het gevoel niet waar voor hun geld te krijgen. Amsterdam wordt wel geroemd voor het uiteenlopende winkelassortiment: voor ieder budget is er een winkel te vinden.

De complete lijst staat hier: www.expediablog.co.uk/shopping-guide/winners.php

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website