De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) kondigt als volgt een virtuele missie Zuidoost-Azië met minister Sigrid Kaag aan.

Wilt u zakendoen in Indonesië, Maleisië, Singapore, Thailand of Vietnam? Of wilt u in deze dynamische regio uw contacten uitbreiden? Neem dan van 12 oktober tot en met 11 december deel aan deze unieke online handelsreis.

De 5 snelgroeiende economieën van de Associatie van Zuidoost-Aziatische Naties (ASEAN) bieden veel kansen, ook in digitale tijden. Deze missie is gefocust op kansrijke sectoren voor Nederlandse ondernemers en kennisinstellingen die actief zijn in:

  • Agrifood & technologie;
  • Waterbeheer en technologie;
  • Afvalbeheer en circulair ontwerp.

Medio december komt de gezondheidssector aan bod met kansen in Thailand, Maleisië en Indonesië. Daarvoor kunt u zich later aanmelden.

Virtueel, dus niet vliegen

Deze rondreis brengt u, zonder vliegbewegingen, in een aantal weken naar Indonesië, Maleisië, Singapore, Thailand en Vietnam.

Verbreed uw kennis en netwerk. Verken (verdere) mogelijkheden voor uw bedrijf en/of instelling in de regio.

Neem via het interactieve b2match-platform deel aan webinars, regionale beurzen en individuele matchmaking (op basis van uw bedrijfsprofiel).

Kijk voor uitgebreide informatie over deze missie op deze link: www.rvo.nl/actueel/evenementen/virtuele-missie-zuidoost-azie-met-minister-sigrid-kaag

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website