Als u het op Thailandblog.nl gevolgd heb, weet u, dat MKB Thailand een drietal speciale bijeenkomsten, in Bangkok, in Chiang Mai en in Hua Hin, heeft georganiseerd, waar Rob Hurenkamp, Managing Partner van Mazars Thailand, een lezing presenteerde over “Doing Business in Thailand”.

De drie ontmoetingen met lokale zakenmensen, voornamelijk uit het midden- en kleinbedrijf, werden druk bezocht en man kan gerust van een succes spraken. De belangstelling voor allerlei facetten van het zakendoen in Thailand was groot.

Mogelijk, dat er er ook nog een bijeenkomst in Pattaya wordt georganiseerd, maar hoe dan ook, niet iedereen heeft de mogelijkheid gehad de presentatie bij te wonen en eventueel specifieke vragen te stellen. Denk daarbij ook aan ondernemers in Nederland en België, die van plan zijn om een business te starten in Thailand.

Daarom nog maar even een verwijzing naar de website van Mazars, waar u van heel veel informatie kennis kunt nemen. De site is in het Engels, maar u kunt met Rob gewoon in het Nederlands communiceren.

Zie: www.mazars.sg/

2 reacties op “Vakkundige hulp bij zakendoen in Thailand door Mazars”

 1. Rob Hurenkamp zegt op

  Bedankt voor dit bericht.

  De ‘Doing Business Thailand’ gids kunt u vinden op onze website http://www.mazars.co.th

 2. Gringo zegt op

  Ouch, Chiang Mai hoort in het rijtje nog niet thuis, want die bijeenkomst is
  pas op 2 maart a.s.
  Zie binnenkort de volledige aankondiging!


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website