Op 10 december jl. vond de Dag van de Ondernemer in Thailand plaats, hetgeen voor de Stichting Thailand Zakelijk de gelegenheid was om het Meeting Point van de Stichting in Hotel Mermaid te openen, waar (toekomstige) ondernemers in Thailand op afspraak informatie kunnen inwinnen over zakendoen in Thailand of elkaar voor zakelijke bijeenkomsten kunnen ontmoeten.

Het Meeting Point werd geopend door de Nederlandse ambassadeur in Thailand, Kees Rade.

Ambassadeur Rade reikte vervolgens namens Thailand Zakelijk en MKB-Nederland een speciale oorkonde uit aan Nederlandse ondernemers die in Thailand aan de weg timmeren. Het is een oorkonde voor getoonde lef, creativiteit en doorzettingsvermogen. De 8 ondernemers die dit jaar een oorkonde ontvingen zijn

  1. Rene Paul Stout (Flora Design)
  2. Michel Rosmolen (Genoise)
  3. John Hus (Eco-Agri)
  4. Koen Seynaeve (Chocolate Boulevard)
  5. Peter van Vliet (LSS Logistics Support Services)
  6. Peter van Dijk (Management Consultant van Dijk Co., Ltd)
  7. Martijn Bolhoeve (Say Cheese Hua Hin)
  8. Andre Breuer (Recreational Bangkok Biking)

Wordt de ‘Dag van de Ondernemer een traditie in Thailand? Voorlopig lijkt het er wel op, want ook nu kwam een flink aantal Nederlandse en Vlaamse ondernemers in Bangkok bijeen. Er werd in The Captain’s Pub van Hotel Mermaid natuurlijk gefeliciteerd, er was livemuziek van zangeres Athalie de Koning en haar combo, maar er werd ook handige zakelijke informatie uitgewisseld, gelukkig veel gelachen en waar nodig bijgepraat. Ook schemerde door dat Thailand Zakelijk volgend jaar nog actiever wordt. Op de planning staan spreekbeurten, netwerkborrels, een pubquiz, een kookcursus, karten en zeevissen. Dat belooft wat!

Frans Goergen maakte voor Thailand Zakelijk onderstaande video, waarin de succesvolle avond werd samengevat in een digitale notendop.

Bron: website en FB-pagina van de Stichting Thailand Zakelijk

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website