Foto: Stichting Thailand Zakelijk

Afgelopen vrijdag 4 september vond in Oosterhoud de eerste contactdag in Nederland plaats van de Stichting Thailand Zakelijk. Op de website van de Stichting schrijft Martien Vlemmix het volgende:

Bij de eerste Thailand Zakelijk meeting in Oosterhout  kwamen er meer mensen dan we hadden durven hopen. De drukte overviel ons een beetje!

Zaken doen met en in Thailand leeft dus volop konden we snel concluderen. Omdat we in Nederland wat minder vrijwilligers hebben dan in Thailand hebben we ons veelal moeten bepreken met een kort kennismaakgesprekje en het uitwisselen van kaartjes. Dat hebben we dan ook zeker gedaan en kunnen we veel nieuwe contacten toevoegen aan de stichting.

Terwijl Wilma van Le Boulevard rond kwam met een heerlijke chocolade traktatie van ons lid Koen Seynaeve werden ook al gelijk contacten gelegd tussen de bezoekers onderling. Dat is tenslotte ook een doel van de stichting…elkaar helpen waar mogelijk. Nu gaan we verder met veel detailvragen en oplossingen per e-mail en zijn veel bedrijven klaar om van start te gaan met hun plannen zodra er weer wat meer zakelijke vrijheid is.

Omdat we de komende maanden onze splinternieuwe Zakelijke Contacten pagina extra gaan promoten is het misschien slim om daarop al uw wensen voor contactpersonen/ agenten in Thailand of Nederland en anderszins te plaatsen.

Meer members en sponsors zodat we nog meer kunnen doen aan advies en hulp geven. Snel weer een bijeenkomst in Nederland zodat we misschien een wat langer gesprek kunnen hebben. Blijf ons dus volgen.

Groeten van Martien en overige bestuursleden uit Nederland

Kijk voor inlichtingen en foto’s op de website: www.thailandzakelijk.com/post-oosterhout.html

Er zijn geen reacties mogelijk.


Laat een reactie achter

Thailandblog.nl gebruikt cookies

Dankzij cookies werkt onze website het beste. Zo kunnen we je instellingen onthouden, jou een persoonlijk aanbod doen en help je ons de kwaliteit van de website te verbeteren. Lees meer

Ja, ik wil een goede website